Deca Delijskog visa dobila lopte i dresove

U okviru podrške sportskim i rekreativnim aktivnostima građana u naseljima gradske opštine Palilula i pomoći klubovima i udruženjima koja uspešno rade na teritoriji opštine, Boban Džunić predsednik opštine Palilula sa saradnicima obišao je sportski teren u naselju «Delijski vis» i predstavnicima Saveta građana uručio sportsku opremu i rekvizite za košarku.

Sportski tereni Deliski vis, .D.VidojkovicOvim povodom bilo je reči i o drugim aktivnostima na uređenju naselja. Bavljenje sportom, promocija sporta ali i zdravog načina života, o čemu se danas sve više govori i ističe kao prioritet posebno u radu sa omladinom, po rečima predsednika opštine Bobana Džunića, nije rezervisano samo za vrhunske sportiste.

Sportski tereni Deliski vis, Ph.D.Vidojkovic, 23.04.2015

-Želimo da to, u interesu zdravlja naših građana, usvojimo kao stil života. Projektima koje ostvaruje opština Palilula uz podršku Evropske unije u okviru programa susedske saradnje Bugarska–Srbija, upravo se afirmišu ovi ciljevi u našem regionu ali i u svim naseljima opštine Palilula-rekao je Džunić.

D.Vidojković

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *