Dok neko ne pogine, Železnica neće da popravi pružne rampe u Nišu

Rampa koja se sinoć nije podigla kod Starog groblja ugrozila je bezbednost Nišlija.

Snimak od sinoć u 19,50

Dok se ne dogodi neka stravična nesreća na pružnim prelazima u Nišu jer su rampe podignute, “Železnice Srbije” se neće opametiti da kupe i postave nove ili poprave pokvarene rampe koje izuzetno ugrožavaju bezbednost ljudi u gradu.

Takoreći na svim pružnim prelazima u Nišu su do sada rampe bile u nekom trenutku podignute. Nišlije koje su se nalazile u blizini su to snimale telefonima, mnogo puta je izgledalo smešno, ali “đavo je odneo šalu”.

Na pružnom prelazu kod Starog groblja dok je voz prolazio rampa je opet bila podignuta. Bezbednost građana je večeras oko 19 i 50 na ovaj način iznova ugrožena.

Vozači su više puta bili svedoci ovakvog nemilog prizora u Nišu, pa su veoma oprezni prilikom prelaska preko pruge. Ovo je ko zna koji put da su rampe u Nišu „zakazale“ i prava je sreća da nema posledica.

D. Vasić

5 Comments

 1. Vozovi /vozevi/ , ionako „jure“ 10 km na sat i zato uživajte ! Kad nam dodju „brze pruge“ ima da vas pitam !
  I ovako ima mnogo vozova , koji prolaze a vi ne možete da zapamtite njihovo vreme prolaska ! Zato : od 6h ujutru pa do 10h , isto takodje, ne prelaziti prugu a i uveče od 22h do 24h, još manje ! A noću može i kolo da se igra ! Sa rampu ili bez rampu i bez ili sa /“sa, sa“/ fener !

  1. @ Čoveče :
   Imaš li ti … neki osećaj za satiru , itd ?
   Hvala Bogu , kada ti imaš 2gr mozga , za druge ne brini !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *