Draga premijerko, teško ćata mejlove shvata

piše Mila Vujić, Evropski pokret

Draga moja premijerko, opasno te lažu sa tom digitalizacijom i e-upravom, puna su im usta iste a mejl ne priznaju, jer biće zakon čitali nisu.

I dalje bi da za njihovu aljkavost i greške, građani cepaju cipele i dolaze im na noge, valjda da bi se oni osećali moćno u ponižavanju istih jer tripuju da su vlast a ne servis građana. Opasno su se izveštili u zloupotrebi svakog zakona, umislili da su mali bogovi institucija i samo retki pojedinci profi rade svoj posao.

Ostali se udružuju u neradu, aljkavosti i teškom maltretiranju građana kao grupe hijena. Robe ljude čekanjem a kao primenjuju zakon tako što ga zloupotrebljavaju. Kod njih je sve polako, u štampanoj formi i na noge. Nego reci mi jel taj zakon o lokalnoj administraciji sadrži jasne kriterijume za otkaz, pa kad građani ulože prigovor na rad a nakon dve opomene stvarno dobiju otkaz ili je opet nešto smuljano i prepravljano (izvini, nisam stigla da pročitam usvojeni, računajući da je dovoljno što sam radila na istom, doduše po standardima SE.

Mislim da sam i ja opasno previdela a i svi ostali zabranu da sem jednog člana porodice ostali ne mogu biti u institucijama, jer ovako imamo familijarnu oligarhiju, umesto servisa građana. Građani za iste ne postoje, zakon i rokovi za njih ne postoje, etika,efikasnost, ekonomičnost, efektivnost su za njih strane reči.

Premijerka Ana Brnabić

Šest sati rada i dva sata učenja su za njih najteža uvreda i kleveta, zarad čega će im to, kad su izučili zanat za dobijanje nezasluženog…

Predlažem da se prerušiš do neprepoznavanja i zađeš međ službenike institucija, mada nisam sigurna da će ti nakon te spoznaje zdravlje ostati nenarušeno ali ćeš sigurno znati gde treba hiruški rez napraviti a koga nagraditi?

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *