Dragan Antić Recko novi trener FK „Radnički“ Niš

Upravni odbor FK Radnički jednoglasno je doneo odluku da imenuje Dragana Antića, zvanog Recko za šefa stručnog štaba, saopštio je danas ovaj klub. U saopštenju je navedeno da je doneta odluka da se prihvati ostavka trenera Bobana Dmitrovića.

Dragan Antić Recko ispred kafane „Galija“ – foto: Radnički Niš

Antić je izabran jer je bio u mogućnosti da odmah preuzme duznost šefa stručnog štaba. Antića je preporučio odličan rezultat u Dinamu iz Vranja, jer je klub odveo do prvog mesta na tabeli Prve lige Srbije, što je istorijski uspeh za taj tim. Osim Antića, na sednici UO razmatrana su jos dvojica stručnjaka, ali oni nisu izabrani pošto nisu mogli da dođu u klub u kratkom vremenskom roku, kako bi se obezbedio kontinuitet nakon iznenadne ostavke Dmitrovića. Kada je reč o usvajanju ostavke Dmitrovića, deo članova UO je hteo da se razmatra njegova smena nezavisno od toga što je ponudio ostavku zbog loših rezultata, navodi uprava kluba.

Na sednici UO istaknuto je da će u narednom periodu biti pažljivo praćen rad novog šefa stručnog štaba, kao i da je uprkos zlonamernim brojanjem promena trenera tokom ove sezone Radnički na trećem mestu u Superligi Srbije, što, kako se navodi, pokazuje da je UO donosio prave odluke, koje su u najboljem interesu kluba.

Zaključak sednice je da svi žele da Radnički igra u Evropi i da će, ako bude bilo potrebno, još trenera biti promenjeno!?

Ivica Tončev, direktor „Radničkog“ nam je danas isključivao telefon i izbegao komentar o promeni na kormilu reala sa Nišave.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *