Dragan Marković Palma najavio u Nišu da će biti ministar

palmaDragan Marković Palma, narodni poslanik u Skupštini Srbije i lider stranke „Jedinstvena Srbija“, gostujući na TV „Belami“ najavio je, kako je rekao, ekskluzivno da će prihvatiti sledeću ponudu da bude ministar u Vladi Srbije.

Do sada su mi i Tadić i Vučić nudili da budem ministar u Vladi Srbije, ali ja nisam prihvatio. Da li znate zašto? (pitanje voditelju). Pa zato što to nisam obećavao u kampanji. Kako ispunjavam obećanja, nisam rekao narodu da ću biti ministar, ali to ću sada da učinim, eto to je ekskluzivna – rekao je Dragan Marković Palma.

palma1
foto: Facebook Marjan Cvetković

On je, inače, sinoć bio tema na društvenim mrežama jer je svoj džip parkirao odmah uz ulaz RTV „Belami“ koji se nalazi na Trgu kralja Milana, centralnom niškom trgu gde je parkiranje zabranjeno.

M.S.
foto:kurir.rs

7 Comments

  1. ko misli da je napravio grad nek dodje u jagodinu,aqva park i zoo vrt,to je sve,zato u svakoj ulici ima rupa da ne pricam kolko je grad prljav i nezaposlenost velika!

  2. Pa, i treba nam konačno jedan kultivisani ministar koji zamalo nije lično upoznao Mocarta i Betovena. E, Srbijo, Srbijo, uvaljaše te ovakvi u blato. A, o jagodinskom „čudu“ treba priupitati nezaposlene i bedno plaćene Jagodince. Treba priupitati i vlast zašto iz državnog budžeta obilato korumpira ovog kuma ratnog zločinca. Ovaj Palma je srpski knjaz Potemkin.

    1. U pravu si , ali ON je i napravio od Jagodine GRAD !
      A od našeg Niša napraviše SELO , RUPU , ETC, ETC…
      Takav je – kakav je,mnogima se ne svidja njegov stav,vokabular, ali stvara i radi a Jagodinci su zadovoljni …valjda !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *