Dramatično: Kondukterka uhvatila lopova sa čak dve poternice – hteo da krade na koncertu

Kondukterka na relaciji „Knez Selo – Niš“ i policajac danas su uhvatili pljačkaša D.T. na prigradskoj autobuskoj stanici u Nišu oko 13,15 sati koji ima čak dve centralne poternice u Srbiji i potraga za njim traje pune dve godine, nezvanično saznaje „Građanin“ u niškoj policiji.

prigradska12
slobodna ilustracija

D.T. iz Kruševca koji iza sebe ima na stotine krivičnih dela pljačke, džeparenja, obijanja i slično, nije ni sanjao šta će ga snaći danas kada je pokušao da opljačka stariju ženu na prigradskoj autobuskoj stanici u Nišu koja je, kako saznajemo, imala samo 300 dinara u džepu.

– Nema sumnje da su mnogi koji se bave nečasnim zanatom, videli koncert na trgu i tu veliku gužvu kao mogućnost da neopaženo kradu. M.D. je izgleda stigao u Niš i odmah se namerio na ženu koja nije primetila da je čovek pljačka, ali to je videla kondukterka koja je počela da viče. On je počeo da beži, ali mu je ona presekla put, a policajac je bio blizu. On je odnekud „doleteo“ i uhvatili su lopova koji se „otimao“, ali nije uspeo da pobegne – priča nam naš izvor. On kaže da je to bilo izuzetno stresno za kondukterku i ženu koja je bila meta pljačkaša, ali svi su se našli u čudu kada je proveren identitet lopova.

-On nema jednu, nego dve centralne poternice, dve godine ga traži policija i napokon je dolijao čovek koji je mnoge ljude unesrećio. Njega i traže za izdržavanje zatvorske kazne jer krade na relaciji od Kruševca do Niša, a valjda je osuđen u odsustvu, kaže naš izvor.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *