DS: Sada svi „peru ruke“ od SNS koji je spao na tanku podršku SPS

Gradski odbor niškog DSS-a uskratio je apsolutnu podršku Srskoj naprednoj stranci u Nišu. Ova stranka nije usamljena u pokušaju i nameri da opere ruke od učešća u koaliciji koja je dovela grad na ivicu opstanka.
Nedavno su i lideri Koalicije za Niš, kao i Niške priče opovrgli izjave gradonačelnika Perišića da su deo vladajuće koalicije, te se njihovi stavovi nisu poklopili sa stavom naprednjaka u Nišu, koji tvrde suprotno.

DS Nis1
Foto: Demokratska stranka

Najnoviji događaji unutar koalicije i posete uvaženih predstavnika vrha SNS-a niškom ogranku još više potvrđuju ubeđenje da Srpska napredna stranka u Nišu polako ostaje jedini putnik na brodu koji tone, uz zvaničnu, ali prilično tanku podršku socijalista.

foto DS NisNiške demokrate podsećaju da su svoj opoziocioni mandat nosili dosledno i dostojanstveno, iskoristivši ga za jačanje stranke i konstruktivno ukazivanje na najbolja rešenja gorućih pitanja, u situaciji kada vladajuća koalicija građanima praktično nije ponudila – nikakva rešenja.

Niške demokrate ostaće i dalje na pravom putu, i građanima ponuditi programe koji neće zavisiti od čisto stranačkih interesa. Nedopustivo je da grad zbog previranja u aktuelnoj koaliciji, postane žrtva nesposobnosti aktuelne vlasti, a njegovi građani žrtve uskostranačkih sukoba, poručuje niški DS.

M.Smiljković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *