Foto vest: Po preporuci premijera, letuju u niškom naselju Crni put

Možda je Niš privredno, društveno, kulturno i kojekako malo zaostao, ali i u toj muci građani nađu neki tesnac da se našale. Onaj koji voli Niš danas ćuti, trpi i šali se.

ikina-deca1
Letovanje u niškom naselju Crni put

Dokaz za to je naš sugrađanin I.A., inače kako bi to Nišlije opisale „poznat drugar“, svojoj i komšijskoj deci, ispred kuće, u naselju Crni put, napravio šator gde ulica „izigrava“ more!? Sve to je slikao i „okačio“ fotografiju na društvene mreže uz opasku „Po preporuci premijera, moja deca letuju u Srbiji u šatoru sa 1/4★”.

Pa teraju me deca, i moja i tuđa, da odmah krenemo na more. A, pošto ovog leta nećemo nigde da idemo, ja im rekoh sad ću po preporuci premijera da vam obezbedim prvoklasno kampovanje na moru. Samo nemoj da skačete na glavu u more – našalio se ovaj Nišlija koji je današnji dan, učinio deci srećnim.

M.S.

5 Comments

 1. Džoni , molim te , rezerviši mi 10 dana u tvom poznatom letovalištu, za 19.avgust /Preobraženje Gospodnje/, samo pre toga moram da uzmem VAUČER na 5.000 dinara !
  Nemoj da dupliraš kapacitete i da me „zavrneš“ !!!!!!
  Pozdrav
  PS. Pusti „Dveri Niša“ ,oni „mnogo“ rade za Našu dobrobit! Malo su se zaneli od prevelikog rada i obaveza kao i sve pol. partije koje misle da mnogo znaju !

 2. @Dzoni kazes da nas vode neki kvazi akdemci, kvazi obrazovani, kvazi profesori TJ KVAZI PRODANA ELITA koja je toliko elita koja se prodaje za saku evra, dinara ili cega vec, koja jase ovaj napaceni narod preko partokratije, nepotizma i korupcije decenijama. Da se razumemo nisam clan Dveri niti bilo koje druge stranke ili pokreta ali podrzacu svakog ko NIKADA nije bio deo ovog PARAZITSKOG SISTEMA I KO JE SPREMAN DA DONESE ZAKON O PREISPITIVANJU I ODUZIMANJU NELEGALNO STECENE IMOVINE! Ko je spreman da se sadasnjom kvazi elitom obracuna preko zakona o lustraciji i zabrani vrsenja bilo kakve javne funkcije.

 3. @Dveri,svi su se izređali samo još vi falite ovom jadno napaćenom narodu da prosipate prazne priče kako će nam za koju godinu biti bolje kad vi dođete.Dok svi ne odete sa političke scene KOMPLET a Srbiju ne preuzmu da vode neki Akademici,profesori,i visoka klasa obazovanih ,nikad neće biti bolje.Takvi kao vi ,ovi i vama slični se bore da zavale onu stvar u stolicu i samo za svoj interes.

  1. Ти си Џони у праву. Није ти за замерити што имаш такав приступ. Слажемо се. Разлика између тебе и нас је вероватно само у томе што смо се ми самоорганизовали и кренули да нешто радимо. Остаје једино да дела говоре а ти да немаш кратку памет. Памти ко шта говори и ради, и данас али и сутра. И мотку у руке ако те ко слаже двапут. А удри слободно главом у зид ако те лажу стално или ако си “изнад ситуације“ па се не мешаш у “њихов посао“ (политику). Тол`ко од нас.

 4. Нишлијска духовитост али до бола. Неће моћи још дуго овако да нам просто буде непријатно колико нам добро иде…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *