Ivan Blagojević (direktor Nišvilla) – Mali miševi i livade

Ivan Blagojevic
Ivan Blagojević

Zaista je teško imati strpljenje za sve male miševe koji svojom nesposobnošću za obavljanje javnih funkcija godinama sapliću nas koji pokušavamo da od svog grada i svoje zemlje napravimo pristojno mesto.

Ako se to dogodi i ove godine, potražiću sledeće godine za održavanje Nišvila prvu slobodnu livadu na periferiji ovog, a možda i nekog drugog grada.

 

foto:blic.rs

3 Comments

  1. Problem je, Ivane, što je nesposobnost, ali besprekorna poslušnost „onima gore“, glavni faktor opstanka navedenih… Tako je (između ostalog) i od nekadašnjeg „Zavoda za zaštitu…“ ostao samo spomenik.. Znaju oni to, samo…..

  2. Ivane, šta misliš o tome da, za promenu, organizuješ jednu izložbu krupne i sitne stoke uz zavijanje i arlaukanje Ace Lukasa i ergele? Onda bi Zavod za zaštitu spomenika kulture dao imprimatur – tim pre što bi izložbeni eksponati (četvronožni, dvonožni i oni sa mikrofonom) dobro nađubrili travnate površine izdžikljale na kulturno-istorijskoj zaostavštini (o kojoj, eto, ustreptalo, brinu). Kakav džez?! – od toga kulturtregersku ruraloidnu birokratiju izbijaju ovčije boginje, svinjski grip, magaraći kašalj…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *