Ivana Anđelković (novinarka) – Kad’ poslanik traži da novinarka ode u zatvor!?

Ivana Andjelkovic
Ivana Andjelković

– Sama činjenica da me poslanik vladajuće stranke tuži na dva mesta i da zahteva zatvorsku kaznu zbog toga što sam samo radila svoj posao predstavlja pritisak na mene kao novinara i, pretpostavljam, nameru zastrašivanja kako se ne bih bavila istraživačkim novinarstvom. Svoj posao sam obavila savesno i odgovorno i pisala tekst isključivo na osnovu onoga što sam dobila zvanično od „Jugostoka“ – rekla je Anđelkovićeva posle suđenja.

(odgovor Anđelkovićeve na zahtev niškog narodnog poslanika Bratimira Vasiljevića koju je tužio za tekst: BANDERAŠ Poslanik SNS krao struju)

2 Comments

  1. puna podrska,gospodji Andjelkovic,taj anonimus Vasiljevic je i svog pastorka, kome je zavrsio usput fakultet ,posle dve godine radnog iskustva,postavio za direktora OS,,Miroslav Antic,gde ovaj sprovodi pravi teror nad kolegama.Bratislav inace zivi u vanbracnoj zajednici sa njegovom majkom i svakodnevno maltretira komsiluk u Vrezini.

  2. Ako je informacija /zvanična/ iz „Jugoistoka“ , onda neka „drvar“ i „banderaš“ ,tuži odgovorno lice tj. direktora „Jugoistoka“ i taj neka lega zatvor i plati odštetu : za duševni bol / napredni li imaju dušu/ , organsku patnju , uznemiravanje bliže i dalje familije , komšija i naselja u kome živi.
    Ivana , uživaj i radi svoj posao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *