Izbori u DS: Miodrag Stanković – prvi čovek niških demokrata

Miodrag Stanković, dosadašnji v.d. predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu, izabran je za predsednika Gradskog odbora niške Demokratske stranke.

Izbori su održani u subotu, 28. marta 2015.godine. Predsednik se birao neposrednim putem na pet biračkih mesta u Nišu. Pravo glasa imali su članovi stranke koji su platili članarinu, saopštili su iz Demokratske stranke.

Miodrag Stanković
Miodrag Stanković-prvi čovek DS Niš

Od ukupnog broja birača sa pravom glasa, izašlo je blizu 90 %. Izbori su protekli u demokratskom duhu, uz izuzetan odziv birača, koji su izabrali Miodraga Stankovića za prvog čoveka niških demokrata. Miodrag Stanković se, po objavljivanju rezultata, zahvalio biračima na poverenju.

 

 

 

A.K.

3 Comments

  1. Nisam g-dine Bobane član NITI jedne partije , nekada sam bio simpateizer DS-a , „šetao“ po cičoj zimi , u šerpe nisam „lupao“ , mislio sam da će doći vreme kada ću ih iskoristiti za spremanje hrane /čemu bi trebalo i da služe/ali… zahvaljujući vašoj stranci i onim strankama , koje su vaš nusproizvod – moje šerpe i šerpe /GLADNOG/ NARODA , ostadoše nupotrebljene ! Na moju žalost /ali čistog obraza/ nisam pun para, ALI SAM SADAŠNJI I DALJE EGZISTIRAM /doduše sa poteškoćama/ A VI I VAŠA STRANKA STE BIVŠI – verujte vašim bivšim simpatizerima ali i meni , to je činjenica ! Sami ste krivi za vašu situaciju , ali vi ste mladi, predpostavljam i pametni , pa izvolite – dokažite se u borbi za boljitak našeg naroda ! Izvinite što kod mene postoji sumnja , da ćete nešto uraditi , jer znam vaše „učitelje“ /koji su promenili po 10-ak stranaka/ , a vi ćete sigurno NADMAŠITI „učitelje ! „Reference“ su vam „jake“ i vi ćete biti /predpostavljam i izvinjavam se ako budem pogrešio u predpostavkama/ SAMO PLAGIJATORI i nastavljači njihovog predhodnog ponašanja i političkog angažovanja ! No , neka ste živi i zdravi , pa dokažite tj. „pobijte“ moje predpostavke vašim delovanjem – sadašnjim i budućim ! Ako niste shvatili , sve je ovo bila dobronamerna kritika , čoveka koji je vašu /našu/ DS podržavao , do 2003.g. Najmanje sam ono , gde ste me vi svrstali , ali čim vas neko kritikuje on je NEPRIJATELJ , plaćenik , strani element , etc, etc…Vaše etiketiranje , mene i mog komentara , je još jedan dokaz …DA SAM U PRAVU !
    U zdravlje …

  2. Svidja mi se ovaj uslov : „Pravo glasa imali su članovi stranke koji su platili članarinu, saopštili su iz Demokratske stranke“.
    OVAJ USLOV NIJE POSTOJAO NI U TITOVO VREME , ali naše demokratski „nastrojene“ /NOVOKOMPONOVANE/ demokrate , DOSETILE SE , alal Vam vera ! Niste , izgleda , stigli da „udomite“ tj. zaposlite sve svoje članove a sada tražite da vam plaćaju članarinu ! E, pa DRUGOVI demokrate , sami ste pogrešili i upali u živo blato… a odatle nema vadjevine , ukoliko vam ne pomogne SPS , možda SRS a SNS , nije zainteresovan… Ma , što li gubim vreme , pišući nešto što svi znaju … i vrapci !
    Izgleda da nemam druga posla !

    1. I ti si Cvetko izgleda jedan od onih sto je uzeo sta je mogao od Ds pa izasao.Mi u Ds tako skromno funkcionisemo i ne zalimo za vama bivsima ursovcima,julovcima,dssesovcima.Vi cete biti puni para,ali uvek bivsi 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *