Izgorela kuća sedmočlane porodice iz Niša

Unutrašnjost kuće sedmočlane porodice Azirović iz Niša izgorela je jutros u zoru. Vatrogasci su brzo došli i sprečili da se vatra proširi, a kako Azirovići kažu samo su bogu zahvalni što je izbegnuta tragedija. Požar je prema njihovim rečima buknuo oko 4,30, a prve varnice su krenule iz štekera da bi potom zahvatile zavesu.

Samo nas je bog spasio. Ja imam utisak da me je neko probudio iz sna. samo sam se pridigao u jednom trenutku iz kreveta i video kako kulja dim iz druge sobe. Brzo sam decu dohvatio za pidžame i izbacio sam ih napolje. Nisam mogao da verujem kako se vatra širila. ja sam počeo kofama da gasim buktinju, a vatra je bila sve jača. Posle su mi rekli da nisam smeo da gasim vatru vodom jer su instalacije bile pod naponom – priča nam Iljaz iz Kočićeve ulice u Nišu koja se nalazi preko puta glavne autobuske stanice.

Sedmoro Azirovića stanuje u ovoj kući od čega troje dece. On i njegoiv otac Usija pričaju da večeras nemaju gde da spavaju. Oni će verovatno kod komšija noćas da prenoće da bi se sutra nekako snalazili da izbace izgorelo pokućstvo.

– Nikad se ovako nešto nije dogodilo. Hvala vatrogascima što su spasili krov, a za ostalo ćemo morati da se obratimo za pomoć – kaže Usija Azirović.

 

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *