Izgoreo Banđurov auto u podmetnutom požaru?

Automobil „Škoda fabia“ koji je u vlasništvu zamenika gradonačelnika Niša, Miloša Banđura izgoreo je jutros oko 03.00 sata u Ulici Petra Aranđelovića ispred kuće na Bubnju gde stanuje ovaj istaknuti član Srpske napredne stranke.

Šteta na automobilu je potpuna, a Banđur je izjavio za portal Južne vesti da sumnja da je požar podmetnut zbog nedavnih stavova oko izbora direktora JKP „Naisus“ gde je i sam učestvovao.

On je dobio „ukor pred isključenje“ iz stranke jer je navodno novinarima davao informacije oko izbora direktora.

U Osnovnom javnom tužilaštvu su kazali da se istraga vodi oko ovog slučaja.

Za sada možemo da potvrdimo da je dežurni zamenik Ojt Niš u toku noći obavešten o događaju. Naloženo je vršenje uviđaja od strane policije i u toku je intenzivan rad policije u saradnji sa tuzilastvom na utvrdjivanju uzroka nastanka požara, rekli su nam u tužilaštvu.

Nesumnjivo da su se podele u niškom delu Srpske napredne stranke opet pojavile kao ranije. Pre dva dana je na primer, u opštini Crveni krst među članovima izbila žučna svađa na ivici fizičkog incidenta. Zbog tog slučaja je i sam gradonačelnik Niša, Darko Bulatović morao da dođe u zgradu opštine da miri „zaraćene strane“.

Zbog svih tih zađevica postoji velika verovatnoća i da je Banđurov automobil namerno zapaljen.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *