Jovanović: Bugarnović nije valjao Nišu, a dobar je Kraljevu

Do pre nekoliko godina, dok smo mi vodili grad, Dragan Bugarinović bio je na čelu niškog aerodroma „Konstantin Veliki“, a onda je prilikom promene vlasti smenjen i  sramno „najuren“ sa posla.  Međutim, najnovija informacija, kako  pišu mediji, je da postaje direktor Aerodoroma „Morava“ u Kraljevu. Tog istog čoveka napadali ste da je sa sadašnjom opozicijom učestvovao u finansijskim malverzacijama i vodili sudske sporove sa njim,  a danas je čovek države od najvećeg poverenja. Gospodo iz vlasti, šta je problem, nemate kadrove ili menjate mišljenje po potrebi?“, pita Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

Branislav Jovanović

Jovanović kaže da je ista situacija i sa bivšim direktorom JKP „Mediana“ u Nišu kome je vlast „lepila“ razne etikete, a sada ga pripremaju za predsednika opštine Plailula.

To isto ste uradili i sa bivšim direktorom dečjeg odmarališta „Divljana“ koga ste smenili i doveli čoveka koji je od ove ustanove napravio avetinjsko mesto i doveo je do propasti, a radnici mesecima ne primaju platu. Srpska napredna stranka u Nišu nema adekvatne kadrove koji mogu da upravljaju ovim gradom, zato nam tako ide, jer preletači vladaju“, kaže Jovanović.

On kaže i da čelnici grada nisu uradili nijedan novi objekat za ovih osam godina, koliko su na vlasti. Kaže i da je najbolji primer koliko nam „dobro“ ide u Nišu, podatak da je u Pirotu  prosečna plata veća nego kod nas.

gradjanin.rs

 

 

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *