Jovanović: Mi preziremo političke partije i ne pada nam na pamet da „sutra“ preziremo sami sebe

Profesor Đokica Jovanović, jedan od inicijatora inicijative da se snizi cena grejanja i jedan od prvih ljudi Udruženja predsednika skupština stanara demantuje gradonačelnika Niša da će ova grupacija prerasti u političku partiju. On kaže da svi zahtevi prema gradskim institucijama stoje i da je iznenađen tvrdnjom gradonačelnika Perišića da je ceo slučaj oko Gradske toplane ispolitizovan.

profesor Djokica Jovanović
Profesor Djokica Jovanović

Mi u Udruženju preziremo političke partije koje funkcionišu na ovakav način kao što se to ovde odvija tako da nam ne pada na pamet da sutra preziremo sami sebe. Apsolutno tvrdim da Udruženje deluje isključivo vanstranački i trudi se isključivo da rešava komunalne probleme građana. Vidi se tu jedna doza straha i uostalom, šta to znači, da je nemoralno da osnujemo političku partiju ili da ne smemo… U osnovi reči POLITIKA je termin Polis što znači „grad“ prema tome, to sve objašnjava – rekao je Jovanović.

Gradjanin.rs

3 Comments

 1. Moja podrška , u stvari i nije , kada nisam izašao „na crtu“ NELJUDIMA , tj. predstavio se punim imenom i prezimenom !!?
  Ubeležite je , kao „jedno pozitivno brojanje“ /“Neven“ , J.J. Zmaj/.

 2. Jovanović: Mi preziremo političke partije i ne pada nam na pamet da „sutra“ preziremo sami sebe !
  Bravo profesore Jovanoviću , ali nemojte da udarate na perišića , to je atak na Srbiju i na a.vučića i na tomu grobara!!!!
  Oni ne preziru sami sebe , jer nemaju svoje JA !
  aAh , da… Vi ste na udaru svih onih , koji ne razmišljaju glavom , mozgom…ako ih imaju!
  Ali , kada ste krenuli …sigurno ste znali da ćete biti na udaru i pozicije i opozicije /koja će krenuti Vašim stopama/ i reći da su i oni to zagovarali , ali… Nadam se da nećete ispaštati tudje grehe , nego samo svoje , jer ste krenuli u borbu sa NELJUDIMA !
  Rado bih se predstavio , punim imenom i prezimenom
  ali ,nemam smelosti , kao i svi Srbi… POZDRAV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *