Medijana daruje vaučere i paketiće

Gradska opština Medijana je u saradnji sa Kolom srpskih sestara iz Niša obezbedila 500 vaučera za socijalno najugroženije građane sa svog područja. Potpisivanjem protokola u saradnji vaučeri su uručeni predstavnicama ovog Udruženja, koje su zahvalile na dugogodišnjoj saradnji.

opstina-Medijana

– Ovo je samo jedan gest u nizu kojim Gradska opština Medijana pokazuje brigu za građane. Zahvaljujući našoj opštini darivali smo decu na tradicionalni praznik Materice. Ovo je jedina opština koja brine o deci od njihovog rođenja, deli brigu odrastanja i drži se one narodne „Sve što se rodi treba i da živi“ – rekla je Ljiljana Stojanović, predsednica Kola srpskih sestara u Nišu.
Predsednik Gradske opštine Medijana, Zoran Stojanović dodao je da je opština obezbedila 400 novogodišnjih paketića za decu iz Udruženja „Devet Jugovića“, hraniteljskih porodica i decu Udruženja samohranih majki .

– Vreme praznika je vreme darivanja. To ne smemo nikad da zaboravimo. Gradska opština Medijana je opština dece i njihovog odrastanja. Tradicionalno ćemo na Božić posetititi i decu na niškim klinikama i darivati im prigodne poklone – rekao je Stojanović., naglasivši da nema ničeg lepšeg od dečijeg osmeha, ali da opština nije zaboravila ni građane lošeg materijalnog stanja i da je podela vaučera njima praznični dar. Za nabavku vaučera i paketića Gradska opština Medijana izdvojila je iz ovogodišnjeg budžeta 1, 2 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *