Moravska sela ostaju bez vode do 13 sati

Radovi i kvarovi koji danas mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

POPRAVKA KVARA U PUMPNOJ STANICI “NAIS“

Došlo je do kvara pumpe i neophodna je intervecija u pumpnoj stanici“Nais“. Zbog radova na saniranju kvara biće u prekidu vodosnabdevanje do 13 sati u moravskim selima: Čamurlija, Čamurlijski put, Vrtište, Trupale, Mezgraja, Gornja Toponica.

RADOVI NA MREŽI U GORNJEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u Karađorđevoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Karađorđevoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U NASELJU DEVETI MAJ

Nastavljaju se radovi na prevezivanju novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u naselju Deveti maj, u Zelenoj ulici. Zbog radova najavljenih prethodnog dana biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Zelenoj ulici.

POPRAVKA KVARA U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 54. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja.

KVAR NA VEZI U ULICI JADRANSKOJ

Voda na površini, potreban je iskop servisnog zbog zamene prvog ventila u Jadranskoj ulici, kod broja 8. Zbog popravke priključne veze neće biti prekida u snabdevanju vodom.

KVAROVI NA PRVIM VENTILIMA U NIŠKOJ BANJI I NA DRUGIM LOKACIJAMA

Voda puni šahte, potrebne su intervencije u naselju Nikola Tesla, u ulicama II Nišavskoj i Niškoj. Osposobaljavanje prvih ventila radiće se i u Niškoj Banji, u kamp naselju, u selu Čokot, u Mramorskoj ulici. Tokom dana obavljaće se intervencije po šahtama u ulicama: Marka Jovanovića 22, Jovana Ristića, Bregalničkoj 42, naselju Gornji Matejevac, i još nekima. Zbog radova u šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *