Na stadionu „Čair“ uključena struja – nema protesta fudbalera i Meraklija

Nakon trodnevne sage, priča oko isključenja struje na stadionu Čair dobila je sreċan kraj jer je uključena danas nešto pre 12 sati, saznaje Gradjanin.rs. Problem je nastao na relaciji EPS“Snabdevanje“ – Grad Niš i duga od oko četiri miliona dinara. Najvljenog protesta fudbalera Radničkog i navijača „Meraklija“ neće biti jer im je zahtev ispunjen, a to je da se struja stadionu uključi, a da se kasnije nastave pregovori oko načina plaćanja i rešavanja ovog problema.

stadion-prava-slika

Utakmica protiv ekipe Mladosti bila je pod znakom pitanja nakon što je u utorak zbog imovinsko pravnih odnosa građevinsko brojilo pored istočne tribine bilo je isključeno, a treniranje igrača i funkcionisanje kluba bilo je dodatno otežano.

Zalaganjem kluba, kao i gradonačelnika Niša Darka Bulatovića uloženi su maksimalni napori kako bi ti problemi bili prevaziđeni i Radnički ċe ipak odigrati meč 7. kola i na taj način je izbegnuta kazna oduzimanjem bodova koja je pretila u slučaju neodigravanja meča.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Значи може и овако.Позивам ЕПС Снабдевање да уопште не искључује струју дужницима.Нека искључује нас који редовно плаћамо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *