Najavljen prekid vodosnabdevanja u delu Branka Miljkovića zbog popravke vodovodne mreže

Voda curi na uličnom ventilu, nužan je iskop u ulici Branko Miljković, kod broja 154. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Branka Miljkovića, na prostoru od Đerdapske ulice do kružnog toka pored tržnog centra “Roda“. Moguć je prekid u ulicama: Dimitrija Dragovića, Patrisa Lumumbe, Radoja Dakića, Dragoljuba Ilića, u delu Vizantijskog bulevara, i u tržnom centru “Roda“.

KVAR NA MREŽI U NIŠKOJ BANJI, U ULICI JOVANA POPOVIĆA

Kvar na mreži, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod brojeva 9 – 11. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

KVAR NA VEZI U ULICI ALEKSANDRA MEDVEDEVA

Voda na površini, potrebna je popravka ventila u GTŠ “Neimar“, u ulici Aleksandra Medvedeva. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u GTŠ “Neimar“, i moguć prekid na prostoru ulice Aleksandra Medvedeva.

POPRAVKA KVARA U ULICI MORAVSKE DIVIZIJE

Voda na površini, nužna je intervencija u ulici Moravske divizije, kod broja 45. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Moravske divizije.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA U NASELJU BRANKO BJEGOVIĆ

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u naselju Branko Bjegović, u ulicama Limskoj i Ražanjskoj. Zbog intervencija mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *