Navijači Hajduka iz Splita kažnjeni prekršajno sa 20.000 dinara u Nišu

Trojica huligana navijačke grupe „Torcida“ iz Splita koji navijaju za Fudbalkski klub „Hajduk“ u niškom Prekršajnom sudu kažnjeni su sa 20.000 dinara jer su im u kolima nađene bejzbol palice, sekire, baklje, žarači i slični predmeti kojo podležu Zakonu o neovlašćenom nošenju oružja na javnom mestu.

Kako saznajemo u Prekršajnom sudu, oni su se pravdali da su ovo hladno oružje nosili „u samoodbrani“!? Nisu se opirali policiji prilikom privođenja.

Tri državljanina Hrvatske su kod NIS-ove pumpe oko 4,40 sati u Gornjoj Toponici kod Niša zaustavljeni. U automobilu su im posle pretresa pronađene 23 palice, dve sekire, dve baklje i 10 metalnih đžarača. Sve im je to oduzeto. Oni su kažnjei sa po 20.000 dinara što su odmah platili i sprovedeni su dalje na put – rekao nam je Mišel Marković sudija i zamenik predsednika Prekršajnog suda u Nišu.

kazna za ovaj prekršaj iznosi do 20.000 do 150.000 dinara.

Prekršajni sud u Nišu

Hrvati su se našli u Nišu jer je hajduk igrao u Bugarskoj kvalifikacioni meč za Ligu Evrope.

M.S.

1 Comment

  1. Да ли је вам је познато да је 200 хрватских хулигана јуче демолирало бензинску пумпу код Врчина? Да ли вам је познато да су на тој пумпи исписивали усташке пароле и знакове, и да су вређали раднике пумпе на националној основи? Зашто о томе нисте писали господо новинари? Зашто прикривате усташки тероризам у сред Србије?

    https://www.facebook.com/Borbeni.Efektivi/posts/2071557586212377

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *