Niggor oduševio mlade na skupu „Teen talk“ u Nišu

Konferencija „Teen Talk“, koju organizuje časopis „Bravo“ uspešno je održana juče u Bioskopu „Kupina“, a mnoge je oduševilo učešće repera Niggora. Za konferenciju je vladalo ogromno interesovanje, toliko da su zbog manjka mesta, mnogi mladi stojali i to im nije smetalo:

niggor
Niggor (prvi s leva)

„Kako da nam smeta, došli smo da vidimo Niggora i mlade jutjubere, i došli smo da podržimo mlade naučnike“- izjavila je jedna od mnogobrojnih gostiju u publici.
Današnju konferenciju otvorila je Daniela Stamenković, nakon čega je prisutne pozdravila i Aleksandra Dudvarski, urednica magazina „Bravo“.

Specijalni gost konferencije bio je Niggor, poznati crnogorsko-srpski pevač:

„Rođen sam u vreme kada mi kao klinci nismo imali mnogo toga i radovale su nas male stvari. Takođe, nikada u životu kada sam bio tinejdžer nisam od svojih roditelja tražio novac ni za šta, već sam radio razne, najgore poslove, kako bih uspeo da isfinansiram sve svoje tinejdžerske potrebe. Početak rata, 1991. godine, me je prekinuo u studijama i morao sam da odem u vojsku. Žao mi je što današnja mladina ne služi više redovni vojni rok, jer se tamo nauče neke osnovne stvari“- izjavio je Niggor.

niggor-1
Veliko interesovanje za konferenciju

Na prvom panelu Ivan Damjanović, učenik Gimnazije „Svetozar Marković“, ispričao je svoju priču:

„Počeo sam ozbiljno da se bavim matematikom kada sam shvatio da brže radim zadatke od svojih vršnjaka. Pri kraju osnovne škole shvatio sam da bez adekvatnog teorijskog znanja nije moguće da se takmiči. Tada sam kupio knjige za srednju školu i fakultet i krenuo da se usavršavam“- izjavio je Ivan.

Sala od 140 mesta je bila premala za sve zainteresovane Nišlije, koji su želeli da čuju priču svojih idola. Pored konferencijskog dela, gosti konferencije su mogli i da se takmiče u kvizu koji je omogućila kompanija „Telenor“.

Jelena Savić, PR konferencije, izjavila je kako joj je veoma drago što u Nišu vlada ovoliko interesovanje za ovakve događaje:
„Moram priznati da smo i mi veoma iznenađeni. Zaista lepa slika i drago nam je zbog toga. To nam dokazuje da i sledeće godine organizujemo konferenciju u Nišu“ – izjavila je Jelena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *