„Niš ekspres“ ostavio bez posla najljubaznijeg konduktera!?

Radnik „Niš ekspresa“ Zoran M. Đorđević, zvanično najljubazniji konrdukter u niškom gradskom prevozu, proglašen je tehnološkim viškom u ovom preduzeću!? On je na taj način zvanično ostao bez posla u „Niš ekspresu“ i preselio se na Biro rada.

Zoran Đorđević (desno) prima nagradu od direktora Direkcije za javni prevoz Saše Petronijevića (levo)- foto: M.S.

Pre toga on je bio kažnjen zato što je jednom putniku naplatio 20 dinara manje kartu, iako je taj putnik putovao dužu relaciju(naplatio je kartu!? Naplatio je, zapravo kartu putniku 60 dinara do stanice Trošarina, a taj isti putnik je ostao u autobusu i nastavio prema Niškoj banji, dokle karta košta 80 dinara.

Ovo saznaju „No-No“ novine u kojoj Đorđević potvrđuje da je ostao bez posla. Reč je o izuzetno dobrom, poštenom Nišliji čiju porodicu je pogodila bolest supruge. Ovaj slučaj nedvosmisleno pokazuje da „nepravda ne bira“ i da se uspeh na jugu Srbije, a pogotovu u Nišu „ne prašta“.

Obe ruke mi se osušile, ako sam išta uzeo! – kratko je prokomentarisao za ove novine Đorđević.

Najljubazniji kondukter u niškom gradskom prevozu je od Direkcije za javni prevoz dobio „crno na belo“ odnosno plaketu koja mu je i zvanično donela ovu „titulu“. To je usledilo posle teksta u „Građaninu“, a u stvari posle više od sto i nešto pozitivnih komentara na našem sajtu i facebook stranici.

Zoran Đorđević – foto: M. Marković

Građanin je danas kontaktirao telefonski „Niš ekspres“ da bi čuo mišljenje ovog preduzeća. Rečeno nam je da pitanje postavimo pismeno. To smo i učinili i dali rok od nekih tri sata (do 13,15) da nam odgovore. To se nije dogodilo do kraja današnjeg uobičajnog radnog vremena. Ukoliko imaju svoje mišljenje, Građanin će ga objaviti u celini.

M.S.

9 Comments

  1. Ovo je sramota i najveca nepravda!!!Na mojim ocima je pomagao starijim osobama da sidju i udju u autobus i uvek pozitivan i za mene najbolji kondukter…Ko se ogresio na ovom coveku neka mu bog sudi…

  2. Niš Ekpresom upravljaju loši ljudi. Ja znam čak dvoje ljudi koji su kao inženjeri elektronike sa radnog mesta programera-divelopera prekomandovani na mesto konduktera u autobusu kako bih ih naterali da samostalno daju otkaz.

  3. Kakva bruka i sramota. Do skora sam zivela u Nisu i vozila se u gradskom prevozu, cesto je na toj relaciji bio bas taj kondukter. Takav covek se ne radja vise. Ulepsavao je ljudima dan. Ne verujem da je bio putnik kome nije izmamio osmeh, sve je u stihovima govorio. Srbija treba da se stidi, da se stidi takvih direktora i olosa koji imaju vlast i prave takve svinjarije. Ovakav covek da ostane bez posla, uzas!!!

  4. Opste je poznato da se kod nas sistem vrednosti odavno izgubio. U ovoj drzavi je najbolje biti olos i djubre od coveka da bi opstao. Oni koji te navodno pohvale istovremeno ti nabiju noz u ledja da bi bili sigurni da im ne budes na putu. Da im slucajno ne ugrozis poziciju. Nis ekspres definitivno ima najgore kontrolore, sofere i konduktere…U masi losih moze se izdvojiti i na prstima ruku izbrojati dobri…I normalno je da ode onaj koji vredi…Strasno…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *