Nišlije, vrata Demokratske stranke su vam uvek otvorena!

Nišlije, vrata Demokratske stranke su vam uvek otvorena! Ovo je poručio Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu na konferenciji za novinare.

-U ime Demokratske stranke, i u svoje lično ime, pozivam Nišlije da svakog ponedeljka u terminu od 18 do 20 sati dođu u naše prostorije i u razgovoru sa mnom i mojim saradnicima iznesu svoje probleme, ali i svoje stavove o tome kako da pomognemo Nišu da opet bude grad svih nas, rekao je Stanković.

DS Ns
Miodrag Stanković

On je kazao „da Demokratska stranka već tri godine ukazuje na nesposobnost gradske vlasti da se uhvati u koštac sa problemima“.

-Umesto toga, ona se bavi samom sobom i napadanjem Demokratske stranke. Dokaz da smo u pravu je i odluka o raspuštanju SNS u Nišu. To znači da je vreme za promene, koje Niš i njegovi građani zaslužuju.
DS u Nišu ovih dana aktivno radi na izradi programa i plana za izlazak Niša iz krize u koju ga je neodgovorna gradska vlast uvela.  Kao izabrani predsednik Gradskog odbora niškog DS-a želim da poručim građanima Niša da su im vrata Demokratske stranke uvek otvorena, da želimo da ih čujemo, da saznamo šta muči i građane.
Želimo da razgovaramo sa njima o problemima, da saslušamo i njihove ideje i predloge. Nišlije veruju Demokratskoj stranci, a Demokratska stranka nikad nije prestala da veruje Nišlijama i njihovoj spremnosti da svoju sudbinu, kao toliko puta do sada, uzmu u svoje ruke-saopštio je Stanković.

A.K.

3 Comments

  1. Пре будућих избора, кад год они били одржани, требало би упознати народ са могућношћу корекције политичког система, да би се спречило да демагози, ма како се звали и ма из које партије долазили, поново зајашу на чело Ниша и остатка Србије.
    http://restruktura.org/

    1. DS je lose vladala u Nisu. Ali su u odnosu na naprdnjake zlatni – mislim da u istoriji Nis nije imao losiju vlast. Tu racunam i vreme pod turcima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *