Odbornica niškog parlamenta trpi pretnje zbog glasanja za aerodrom?

Odbornica Jedinstvene Srbije Jelena Đorđević istupila je iz odborničke grupe Jedinstvene Srbije, prenela je televizija N1.

Jelena Đorđević u Skupštini grada Niša

Ona je za ovu televiziju rekla da trpi pritiske i pretnje oko slučaja aerodroma, a o kojima ne želi da govori.

Ne želim da budem deo partijske mašinerije. Od sada ću nastupati kao nezavisna odbornica rekla je ona za ovaj medij. Može se pretpostaviti da je „neko“ nagovara da glasa ili ne glasa za otuđenje niškog aerodroma kada se sednica bude održala.

Gradsko veće je izglasalo da se niški aerodrom pokloni repšublici, ali to je trebala da izglasa skupština. Ta sednica, zakazana za 10. april je otkazana, a očekuje se novi datum zakazivanja.

Odbornička grupa Jedinstvene Srbije koalicioni partner u niškoj vlasti

Da podsetimo Jelena Đorđević je u nišku skupštinu ušla kao odbornica Dveri. Dok vreće s glasačkim listićima nisu bile na mestu odložene ona je „iz ubeđenja“ prešla u Jedinstvenu Srbiju. Ranije je imala sukob u opštini Medijana sa tadašnjim predsednikom Zoranom Stojkovićem.

M.S.

2 Comments

 1. Поштоване суграђанке и суграђани,

  Желим да Вам пренесем један важан податак који се тиче свих нас.

  Две највеће Хришћанске ходочасне светиње,
  Цркву Рођења Христовог у Витлејему, на месту Христовог Рођења, и
  Цркву Васкрсења Христовог у Јерусалиму, на месту Христовог Васкрсења, из које се на Велику Суботу дели Благодатни Огањ широм планете,
  подигао је цар Константин у првој половини 4. века по жељи своје мајке царице Јелене.

  Итекако би било лепо, да Ниш успостави са тим местима директне авионске линије, по искључиво економским ценама, да верници целог света са задовољством путују и преносе лепе вести о нашем граду.

  Христос Воскресе!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *