Ostalo je još 10 dana do kraja Konkursa LFN

Novi Konkurs Lokalne fondacije Niš (LFN) na kojem je dostupno još 6.000 evra za realizaciju kreativnih ideja ljudi u Nišu, otvoren je još 10 dana!  Prijave na Konkurs, najkasnije do 20. marta, mogu slati formalne i neformalne grupe sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu.

Lokalna fondacija Niš (LFN) otvorila je u februaru novi, ukupno četvrti po redu Konkurs na kojem je formalnim i neformalnim grupama građana dostupno ukupno 6.000 evra za realizaciju kreativnih ideja u Nišu. Najveći deo novca koji je sada na raspolaganju obezbeđen je na licitaciji povodom proslave dve godine rada Naučno tehnološkog parka u Nišu, partnera LFN u realizaciji ovog Konkursa.

Posle uspešno sprovedena tri konkursa, uz podršku Trag fondacije u 2021. i 2022. godini i ukupno 29 podržanih inicijativa građana, LFN želi da novim konkursom pruži podršku komšijama, aktivnim Nišlijama koji su spremni da pokrenu pozitivne promene u svojoj ulici, naselju, selu i gradu. Ovim javnim pozivom biće podržane inicijative koje doprinose razvoju Niša i povećanju kvaliteta života u zajednici, kao što su inicijative iz oblasti ulaganja u obrazovanje, podrške kulturi i umetnosti, unapređenja javnih prostora i razvoja sporta.

Detaljno o konkursu pogledajte na stranici Lokalne fondacije Niš.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *