Palilulci pobedili „Parking servis“: Nišlija legao na put – komšije ga podržale

Prava drama se danas odigrala u ulici Starca Vujadina u naselju Palilula (iznad Doma za maloletnike) u Nišu gde su komšije složno odbranile „pauku“ da odnese vlasniku auto. To se događalo između 16,00 i 17,00 sati, a ceo komšiluk se sjatio da bi se usprotivio radnicima „Parking servisa“.

Ovde stvarno nema potrebe da se podiže auto. Vlasnik auta koji je parkirao ispred kuće je kada je video da su mu podigli auto, legao na asfalt. Pridružile su mu se komšije, dajući mu punu podršku. Onda je stiglo pojačanje policije, ali i pojačanje komšiluka. Na kraju su morali da spuste auto i odu, ali je sve vreme bilo napeto – objašnjava Milan Manitašević koji nam je dozvolio da prenesemo njegov snimak s facebook-a.

Na snimku se vidi da su i s prednje i sa zadnje strane pauka parkirale komšije koje nisu dale da „pauk“ krene.

Šta se sve događalo na snimku jasno može da se vidi, a ovo je prva zabeležena „pobeda“ građana protiv „pauka“ koji je svakako potreban Nišu, ali u ovim brdovitim krajevima Niša, mnogi se slažu, baš i ne.

M.S.(naslovna fotografija je slobodna ilustracija)

24 Comments

 1. Alo bre ljudi, zauzeli ste prostor predviđen na pešake! Toliko li ne kapirate da time ugrožavate bezbednost pešaka?! Bitno da ste kupili kola, a što niste našli rešenje za parking, nema veze. A majke sa kolicima na kolovoz? ,,Bravo!“

  1. nema ovo veze sa tim sto ti pominjes. radi se samo o otimanju para od naroda. glavonje se trude da naprave problem kao kuda majke sa kolicima ako kola budu parkirana.

 2. Tako su i meni u kg digli auto ispred mene i iza maene su bili automobili sa kg tablicama a ja u sredini naravno sa ja tablicama i ode auto u prvom momentu sam pomislio da je ukradjen pa mi je zena iz profavnice rekla da je pauk sreca te je reno klio mali i nije tezak pa sam platio 4.000 hiljade

 3. A što pauk ne podiže baštice, stolice i stolove sa trotoara. Primera lom,evo jednog ispred same TV NIŠ, ugao ulica Vojvode Mišića i Jovana Skerlića. Ni pešak ne može da prođe, a nema govora invalid kolicima ili dete u kolicima u pratnji roditelja.

 4. A sta ce u Niskoj Banji ? Tamo nemaju njihove parkinge pa podizu sa parkinga u Banji ? I to specijalno sa stranim ili tablicama iz frugih gradova ? Pa cak i sa nalepnicama za invalide sa parkinga za invalide . O onda im je opravdanje da ih snimaju kamere hahhaaa koje kamere pitam se ? Neke sa satelita ili ?

  1. Sladj oa ti se preseli u nki drugi deo grada … vidis da u Niskoj banji samo praze zezalice ????

 5. Kako su krenuli počeće i iz dvorišta da nam nose automobile.Tako da ljudi vodite računa kako se parkirate u svom dvorištu.
  Inače su pre par meseci i u Kovalnučkoj ulici pokusali da dižu vozila.

 6. Tako zarede i ispred Radona u N. Banji Razumem da je auto na kolovozu,pešačkom prelazu ali ako nikome ne smeta i ne ugrožava nikoga ZAŠTO…..

 7. Dižu se automobili jer su zauzeli sve trotoare. Nema mesta gde pešak da prođe, a kamo li majka sa decom, ili kolicima. Našli ste za šta ćete da se solidarišete. A slobodnih garaža kol’ko ‘ oćeš. More sram vas bilo, komšije!

  1. Druze,a gde to ima slobodnih garaza?
   Gde SI ti video slobodne garaze majke ti?

  2. More ćuti i jedi sendviče, preseli vam da bog da. Samo to i znate da haračite i otimate od sirotinje, u cilju izdržavanja bulumente koju ste naprimiliu Parking servisu pa iz ima više nego što ima radnih stolova. I zbog toga mislite da možete da bez razloga otimate od naroda. Tebe da bude sramota plaćeniče!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *