Perišić i Ilić: Koalicija neuzdrmana zbog hapšenja Novakovića

Gradonačelnik Niša i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zoran Perišić rekao je da se hapšenje funkcionera Socijalističke partije Srbije (SPS) Igora Novakovića neće odraziti na funkcionisanje koalicione gradske vlasti.

perisic-ilic

-Koalicija SNS i SPS će funkcionisati i politički život će se odvijati bez nekih ograničenja, rekao je Perišić odgovarajući na pitanja novinara o hapšenju predsednika Okružnog odbora SPS-a i šefa odborničke grupe u Skupštini grada Igora Novakovića, prenosi Tanjug.

„Ne očekujem da će se to odraziti na funkcionisanje i stabilnost koalicije i političkog života u Nišu“, rekao je Perišić.

Predsednik Skupštine grada Mile Ilić je rekao da taj slučaj ne treba politizovovati i da to niko ne želi.

-SPS ni na koji način neće uticati na započeti postupak, rekao je Ilić novinarima povodom hapšenja Novakovića.

Perišić i Ilić su rekli da treba pustiti da državni istražni organi rade svoj posao, a Perišić je dodao da nikoga ne treba oglašavati krivim pre nego što to bude ispitano i utvrđeno u zakonitom postupku.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je prethodno da je jutros u Nišu uhapšen bivši direktor preduzeća „Jugoistok“ i predsednik Okružnog odbora SPS-a Igor Novaković zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj prilikom sprovođenja javnih nabavki.

gradjanin.rs
fotovesti-dana.rs