Plate nam kao u afričkim zemljama, a vlast nas zamajava praznim pričama

Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša osvrnuo se u poslednjem saopštenju medijima na loš standard građana koji je u potpunoj suprotnosti sa predizbornim obećanjima vlasti pred izlazak na birališta marta u Beogradu.

Slušamo ovih dana o izgradnji auto-puta Beograd – Bar, Beograd – Sarajevo, auto puta Niš – Priština, brzim prugama od Niša do Sofije, od Beograda do Subotice, metrou kroz Beograd, a naš standard plata na nivou afričkih zemalja. Čoveku da se zavrti u glavi od praznih priča pred izbore“, kaže Jovanović.

On ističe da se u Nišu oko nepostojećeg kružnog toka kod Brzog Broda, koji nije imovinski rešen, biciklističke staze, bulevara, pešačke zone i trotoara okupilo dve stotine ljudi, ministri iz vlade Srbije, čelnici grada kao i rukovodioci državnih i gradskih javnih preduzeća.

Gospodo, ne vređajte nam inteligenciju, do sada ništa od ovoga što ste pričali niste uradili. Evo još malo šest godina od kad ste na vlasti, a niste uradili nijedan kružni tok, bulevar, biciklističku stazu, nijednu školu, nijedno obdanište, nijedan most, ni sportski teren.Ne možete da okrečite i da obeležite ono što smo mi uradili. Ne zamajavajte više narod“, zaključuje Jovanović.

gradjanin.rs

3 Comments

    1. Paaaa… ne zna se koji je /koji su/ gori tj. losiji ! Narod ne vide dobra ni od predhodnih a ni od sadanje vlasti a , kako mi se cini , nema nasem narodu dobra za narednih 50 godina ! Vazno je da svi obecavaju i da im narod veruje ali to nije njihova greska /svesni su da su nesposobni/ , greska je u onima – verujucima !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *