Potvrđeno: Američki kargo avion sleteo na niški aerodrom

Iz niškog aerodroma „Konstantin veliki“ potvrđeno nam je da je avion koji je danas poslepodne sleteo i napravio buku u Nišu, letilica Sjedinjenih američkih država za kargo namene. U početku su mnoge Nišlije pomislile da se radi o ruskom avionu, ali „Građaninu“ je potvrđeno da se radi o američkoj letelici. Mnogi građani na društvenim mrežama su sa interesovanjem propratili dolazak ovog aviona jer je sleteo na neuobičajno niskoj visini iznad grada te je zaista napravio veću buku nego što su to građani navikli.

avion1
foto: facebook

-Ono što možemo da kažemo je da jeste američki, da je velikog gabarita i da će sutra sleteti još jedan. To što pitate, šta nosi, objavljeno će biti na našoj FB stranici – saopšteno nam je na niškom aerodromu.

gradjanin.rs

3 Comments

  1. sutra bi trebali ljudi da se pojave ispred skupstine malo protest,a onda tuzba protiv uznemiravanja javnog reda i mira, i sve ostalo sto tu ide i naravno da se u buducnost zabrani sletanje americkih aviona/letelica na Niski aerodrom zbog uznemiravanja gradjana.
    evo mene je ovaj avion uplasio,morao sam da popijem lekove za smirenje.
    ali posto smo mi jedna obicna banana republika,kao i ceo nas grad,mi neprijatelje docekujemo cvecem i rakijom.

  2. Prema našem iskustvu iz Republike Srbske, možete očekivat ,,humanitarnu,, pomoć iz arapskih zemalja u vidu All-Kaidinih mudžahedina, takvi su redovno slijetali na Rajlovac kod Sarajeva i Dubrave kod Tuzle od početka 1992-1995, uvek krcati bradatim i smrdljivim azijatima !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *