Povređeno sedmoro putnika posle sletanja autobusa s puta – dete (5) povredilo glavu

Gradski utobus u Nišu na relaciji Kalač brdo – Sarajevska ulica sleteo je danas s kolovoza u Durmitorskoj ulici, nakon čega je povređeno sedmoro putnika među kojima i dete (5). U hitnoj pomoći su nam kazali da niko nije teže povređen i da su povrede kontuzione prirode.

foto: RTV Belami

 

Mi smo intervenisali sa dve ekipe. Ono što smo zabeležili su povrede ruku, nogu i glave kao i nagnječenja. Dvoje putnika je odbilo da ih prevezemo u Klinički centar. Dete, rođeno 2013. godine ima povredu glave, ali je zdravstveno dobro – rekli su nam u Hitnoj pomoći.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 12 sati. Autobus je prvo udario u betonsku ogradu da bi potom probio bankinu i uleteo na zemljište kasarne Bubanjski heroji. Policija istražuje uzrok saobraćajne nesreće, a Direkcija za prevoz u Nišu se još nije oglasila.


Naknadno je na mesto udesa izašao Saša Petronijević, direktor Direkcije za javni prevoz Niša i rekao medijima da je kolovoz bio klizav kada se autobus spuštao niz Durmitorsku ulicu, ali i da su kočnice ostale bez vazduha kao i da je autobus iz garaže jutos izašao ispravan.


M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *