Predsednik Krstić obišao meštane Brzog Broda

Predsenik GO Medijana Milan Krstić nedavno je sa saradnicima posetio naselje Brzi Brod. U razgovoru sa meštanima upoznao se sa njihovim problemima i željama za uredenje ovog mesta i podizanje kvaliteta života Brzobrođana na viši nivo.


Dugogodišnji problem je mala i neuslovna ambulanta na koju je upućeno oko 12000 stanovnika Brzog Broda. Nema ni obdaništa, neophodnog sve većem broju mladih bračnih parova sa decom.

Predsenik GO Medijana Milan Krstić obećao je da će pomoći u vezi sa svim što je u nadležnosti opštine, a za sve ostalo podržaće meštane kod drugih nivoa vlasti da reše svoje zahteve.

Da nije reč o praznim obećanjima govori i činjenica da je samo nekoliko dana posle posete Brzom Brodu, amaterskom fudbalskom klubu koji okuplja i trenira više od stotinu mališana odobreno 100.000 dinara za školu fudbala, postavljen klima uređaj u uslužnom centru gde građani Brzog Broda, ali i iz celog grada dolaze i predaju zahteve za dobijanje pasoša i ličnih karata.

Udruženje građana „Prijatelji Brzog Broda“, koje je pokrenulo čitav niz akcija za uređenje ovog dela Medijane, obratilo se zahtevom za dobijanje grebanog asfalta koji se skida sa puta ka Niškoj Banji kojim bi uredili nekoliko ulica u svom naselju.

GO Medijana posredovala je za dobijanje grebanog asfalta kod JP „Putevi Srbije“ koje je izvodač radova na ovoj deonici i očekujemo njihov odgovor.

gradjanin.rs

Medijski sadržaj sufinansiran sredstvima za javno informisanje Gradske opštine Medijana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *