Prekidi u vodosnabdevanju zbog radova u ulici Petra Seratlića

Radovi i kvarovi koji danas mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

POPRAVKA KVARA U ULICI NIKOLE UZUNOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Nikole Uzunovića, kod broja 138. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Nikole Uzunovića.

PLANIRANI RADOVI U ULICI PETRA SERATLIĆA

U planu su radovi najavljeni prethodnog dana, na vodovodnoj mreži u ulici Petra Seratlića. Zbog intervencije obavešten je Univerzitetski Klinički centar da će biti  kraćih prekida u vodosnabdevanju od 9 do 12 sati u ulici Petra Seratlića i delu Univerzitetskog Kliničkog centra. Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Služba za održavanje vodovodne mreže JKP“Naissus“Niš, na telef. 018/502-621.

KVAR NA VEZI U KOLUBARSKOJ ULICI

Voda curi na prvom ventilu, potreban je iskop u Kolubarskoj ulici, kod broja 14/a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Kolubarskoj ulici.

INTERVENCIJA NA VEZI U SELU POPOVAC

Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Popovac, u ulici Borisa Kidriča, kod broja 35. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Borisa Kidriča.

KVAR NA MREŽI U NASELJU DOLAC

Voda na površini, potreban je uskop u naselju Dolac, kod rampe. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Dolac.

POPRAVKA KVARA U SELU DONJE VLASE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Donje Vlase, u ulici Dragana Lukića. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Donje Vlase.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *