Promocija albuma ABS-a i knjiga „RnR u kandžama interneta“ i “Seljobriti kaži 2”

Bend ABS iz Niša nedavno je objavio svoj album – prvenac koji nosi naziv “Zasto? Zato!” u izadnju RNR Records-a iz Beograda. Publika u Nišu imaće mogućnost da čuje uživo ceo album 26. aprila od 21h u kafiuu Labeerent (Balkanska ulica).

Te večeri, muzičku podršku činiće Opposite Way iz Niša, a ujedno će biti i predstavljene knjige “RNR u kandžama interneta”, “RNR u kandzama inerneta 2” i “Seljobriti kaži 2”.

(klik za uvećanje)

Bend ABS nastao je 2010. godine i od tada je posvećen svom autorskom radu. Bend ima svoj jedinstveni zvuk. Na albumu se našlo sedam pesama od kojih 3 čine instrumentali što nije ništa čudno kada je ovaj bend u pitanju. Album se sastoji iz dve strane –“Zasto?” i “Zato”, i snimljen je u niškom studiju “Fat cat” uz aranžman i produkciju Rodoljuba Avramovića.

Prva u nizu promocija je u našem rodnom gradu, osećamo veliku odgovornost pred ljudima koji nas već dugo prate. U četvrtak smo tu da publici prenesemo lavinu emocija, pokažemo kako “ZASTO? ZATO!“ izgleda na delu i pružimo im jedno veče za pamćenje“ – kaže gitarsita benda,Danilo SImic.

ABS je imao dosta nastupa tokom svoje karijere, ali najvazniji od svih jeste pobeda na Medijana Balkanrock festu 2014. godine.

Ulaz na ovaj dogadjaj je slobodan.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *