Radnički nastavio pripreme u Nišu

20121011221952!GrbfkradnickinisNakon povratka iz Turske fudbaleri Radničkog nastavili su sa pripremama u Nišu. Trener Dragoljub Bekvalac smatra da je tim kvalitetno radio u Antaliji.

Imali smo dobre uslove, vreme nas je poslužilo i uradili smo najveći deo onog sto je isplanirano. Rivali u kontrolnim utakmicama su bili kvalitetni i videli smo gde smo u odnosu na njih, kaže trener niškog tima.

Radnički je dosad angažovao osmoricu novih igrača, čije ce zvanično predstavljanje biti obavljeno u četvrtak.

Odlučili smo se za proverene igrače a ne anonimuse, a na njima je da opravdaju epitet pojačanja. Ipak, verujem da smo pogodili sa novajlijama, ocenjuje Bekvalac.

I fudbaleri niškog kluba jednoglasni su u oceni da odavno nisu imali bolje uslove na pripremama.

Sve je bilo na vrhunskom nivou od smeštaja do uslova za trening i utakmice. Možda smo mogli da ostvarimo i bolje rezulate, ali na nekim mečevima nismo imali sreće. Ipak, najvažnije je da budemo najbolji onda kada je to najpotrebnije – u prvenstvu, smatra Aleksandar Jovanović, kapiten FK Radnički.

Do početka prvenstva i gostovanja u Kragujevcu 23. februara Radnički će trenirati u Nišu, a generalnu probu predstavljaće utakmica u Jagodini sa istoimenim timom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *