[REAGOVANJE] Bez ostrašćenosti, molim.

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]rađanin: Dragan Milošević, reaguje na Multi-level politika

dragan milosevicNije baš sve tako kako što piše gospodin Marniković.

Multi-level je način poslovanja, sa mogućnošću napredovanja, čitava nauka, a velika nepoznanica za mnoge, što po prirodi izaziva strah – strah od nepoznatog.

Piramida je, sa druge strane, nešto sasvim treće, još negativnija varijanta i posebna tema za obradu.
O ovde pomenutom političkom multi-level marketingu da i ne govorimo. Suština je samo da je multi-level umetnut tamo gde mu nije mesto, pa još i uprošćeno demonstriranje znanja i opis funkcionisanja istog, zarad boljeg pozicioniranja teksta kao kritičkog osvrta na političko – stranačko stanje u društvu.

Kritički osvrt na stranke i njihovo funkcionisanje je mogao da se prikaže i bez uplitanja multi-levela.

Većina našeg naroda je izopšteno i neupućeno o značaju stranačkog izbora i uzimanju aktivnog učešća u političkom – stranačkom životu, pa ovakva tumacenja ih još više plaše i „teraju“ od svega. Ne zaboravimo, politika je ta koja nam kroji sudbinu, život usmerava u ovom ili onom pravcu. Politka odlučuje o našoj i budućnosti naše dece, standardu, ratu, miru, slobodi svake vrste ili obrnuto.

Tako, iz neznanja, najuren, običan čovek posegne onda za nečim drugim što je u ponudi na medijskom nebu, “ farmom “ i ostalim slicnim rijalitima.

Ako je to bio cilj teksta, onda je razumljivo ali mislim i nadam se da nije.

Kako funkcioniše stranački život je posebna tema i trebalo bi biti deo i te priče, biti aktivista, učestvovati u stranačkim aktivnostima bilo koje stranke, pa bi se i tada priča i o toj temi mogla da odvija u sasvim drugom pravcu.

Bez nepotrebne radikalne ostrašćenosti, a samo na osnovu rekla – kazala, pretpostavki , nagadjanja, jer je ovako priča na tu temu neutemeljena na zdravim osnovama i činjenicama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266