Reformisti: SNS ništa nije ispunila od obećanja iz kampanje

Reformistička stranka smatra da je pravo vreme da se građani Niša i cele Srbije podsete šta im je sve Srpska napredna stranka obećavala u prethodnim izbornim kampanjama i ukaže na doprinos njene vladavine Srbijom za protekle 3 i po godine.

a-visnjic

Obećala je: Nova radna mesta, da neće biti stranačkog postavljanja ili zapošljavanja; veće plate, veće penzije, veći standard građana; strane investicije od 100 milijardi dolara, borbu protiv korupcije, borbu protiv kriminala…
Obećala je: Da će rešti sve 24 sporne privatizacije, da neće dati Kosovo i da će sve sumnjive ugovore, koje je prethodna vlast potpisala, proglasiti nevažećim.

A šta su građani Srbije dobili?
Nema novih radnih mesta u proizvodnji, stranačka postavljenja i zapošljavanje nikad izraženije i masovnije – i to u državnim ustanovama i javnim preduzećima na teret poreskih obaveznika; plate smanjene, penzije smanjene, standard građana sve gori i gori – nema ni stranih niti domaćih investicija, korupcija i kriminal u porastu…
Nijedna od 24 sporne privatizacije nije rešena, a Kosovo maltene priznato kao samostalna država

Kao opoziciona stranka borila se protiv prodaje „Telekoma“ i drugih za Srbiju značajnih javnih preduzeća. A sada, kada je na vlasti, raspisala je tender za prodaju najprofitabilnije firme „Telekom“, a na spisku za prodaju su i druga strateški značajna javna preduzeća Srbije.
Cenzura i autocenzura u sredstvima informisanja nikada drastičnija i brutalnija.
Hapšenje neistomišljenika i političkih protivnika i širenje strahovlade je manir ove vlasti, a u zatvorima nema nijednog osuđenog tajkuna i kriminalca.

Praktično, nijedno obećanje nije ispunila, ali zato svakodnevno slušamo nova obećanja, tako da se stiče utisak da je Srpska napredna stranka u permanentnoj izbornoj kampanji.

gradjanin.rs

4 Comments

  1. Izvinjavam se : „dvojac bez kormilara“ su : Perišić i Banana a može i obrnuto ! Da se ne osete uskraćenima !

  2. Da , da … Čovek je u pravu ali džabe… „ocrniše“ i njega i oca njegovog, „svakakvi“ tj. nikakvi i … Ko će poverovati njemu , kad će pre poverovati Novakoviću , Slavkoviću , drvarima , opančarima, slabostrujašima, banderašima, jakostrujašima , i ostalim „klasicima“ niške političke scene! A i ovom „dvojcu bez kormilara“ , što se „časte“ pridevima , čistog našeg jezika a nemirne njihove savesti ! „Za džabe cirkus“ ili obrnuto !

  3. Sve što je napisano je istina. Od datih obećanja nema ništa. Žuti nisu bili dobri ali ovi su najgori. Nikada u novijoj istoriji nije bila lošija vlast od vlasti SNS-ovaca. Zato građani Niša i Srbije za sledeće izbore zašiljite olovke i dobro razmislite, ovima na čelu sa A. Vučićem sigurno ne treba dati svoj glas

  4. Obecanja sluze da se dobiju izbori, posle toga rade ono sto su obecali njihovim mangupima iz njihovih redova. Nema nista dok se narod ne podigne i ne izadje na ulice….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266