Reformisti: SNS ništa nije ispunila od obećanja iz kampanje

Reformistička stranka smatra da je pravo vreme da se građani Niša i cele Srbije podsete šta im je sve Srpska napredna stranka obećavala u prethodnim izbornim kampanjama i ukaže na doprinos njene vladavine Srbijom za protekle 3 i po godine.

a-visnjic

Obećala je: Nova radna mesta, da neće biti stranačkog postavljanja ili zapošljavanja; veće plate, veće penzije, veći standard građana; strane investicije od 100 milijardi dolara, borbu protiv korupcije, borbu protiv kriminala…
Obećala je: Da će rešti sve 24 sporne privatizacije, da neće dati Kosovo i da će sve sumnjive ugovore, koje je prethodna vlast potpisala, proglasiti nevažećim.

A šta su građani Srbije dobili?
Nema novih radnih mesta u proizvodnji, stranačka postavljenja i zapošljavanje nikad izraženije i masovnije – i to u državnim ustanovama i javnim preduzećima na teret poreskih obaveznika; plate smanjene, penzije smanjene, standard građana sve gori i gori – nema ni stranih niti domaćih investicija, korupcija i kriminal u porastu…
Nijedna od 24 sporne privatizacije nije rešena, a Kosovo maltene priznato kao samostalna država

Kao opoziciona stranka borila se protiv prodaje „Telekoma“ i drugih za Srbiju značajnih javnih preduzeća. A sada, kada je na vlasti, raspisala je tender za prodaju najprofitabilnije firme „Telekom“, a na spisku za prodaju su i druga strateški značajna javna preduzeća Srbije.
Cenzura i autocenzura u sredstvima informisanja nikada drastičnija i brutalnija.
Hapšenje neistomišljenika i političkih protivnika i širenje strahovlade je manir ove vlasti, a u zatvorima nema nijednog osuđenog tajkuna i kriminalca.

Praktično, nijedno obećanje nije ispunila, ali zato svakodnevno slušamo nova obećanja, tako da se stiče utisak da je Srpska napredna stranka u permanentnoj izbornoj kampanji.

gradjanin.rs

4 Comments

  1. Da , da … Čovek je u pravu ali džabe… „ocrniše“ i njega i oca njegovog, „svakakvi“ tj. nikakvi i … Ko će poverovati njemu , kad će pre poverovati Novakoviću , Slavkoviću , drvarima , opančarima, slabostrujašima, banderašima, jakostrujašima , i ostalim „klasicima“ niške političke scene! A i ovom „dvojcu bez kormilara“ , što se „časte“ pridevima , čistog našeg jezika a nemirne njihove savesti ! „Za džabe cirkus“ ili obrnuto !

  2. Sve što je napisano je istina. Od datih obećanja nema ništa. Žuti nisu bili dobri ali ovi su najgori. Nikada u novijoj istoriji nije bila lošija vlast od vlasti SNS-ovaca. Zato građani Niša i Srbije za sledeće izbore zašiljite olovke i dobro razmislite, ovima na čelu sa A. Vučićem sigurno ne treba dati svoj glas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *