„Ryanair“ ponovo pokreće letove iz Niša za Stokholm

Nakon pauze bez letova od novembra prošle godine, kada je irski avio-prevoznik ukinuo letove do Stokholma sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“, letovi do aerodroma „Stokholm Arlanda“ ponovo se uspostavljaju od marta ove godine.

Kako navodi portal „Fly from Niš“, Ryanair će od 15. marta pa do kraja zimske sezone leteti svakog petka i nedelje, a tokom letnje sezone svakog ponedeljka i četvrtka. Prema trenutnim informacijama na zvaničnom sajtu Ryanair-a, karte za letove od Niša do glavnog grada Švedske, mogu da se kupe od 15. marta, dok je poslednji let zakazan za 24. oktobar.

Cene karata za ovu destinaciju iznose već od 22,91 evra, što će obradovati putnike koji traže ekonomska putovanja. Karte se mogu kupiti putem zvaničnog sajta Ryanair-a, ali i direktno na aerodromu Konstantin Veliki Niš, kao i u ovlašćenim turističkim agencijama.

Pored ove destinacije od 2. juna u ponudi će se naći i letovi do Beča, Malte i Krfa. Podsetimo, ove godine je u januaru na niškom aerodromu bilo 18% manje putnika, što je posledica sve većih ukidanja letova sa niškog aerodroma.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *