Slavković: Vlast u Nišu ima SNS, SPS i Pokret socijalista – ostali „kome kako odgovara“

Ljubivoje Slavković, zamenik gradonačelnika Niša ocenio je danas u komentaru aktuelne političke situacije da vlast u gradu trenutno čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Pokret socijalista (Aleksandar Vulin), a sve ostale je svrstao u grupu „kome kako i kad odgovara“, objašnjavajući njihovu nepozudanost.

Ljubivoje-Slavkovic
Zamenik gradonačelika Ljubivoje Slavković

-SPS i Pokret socjalista je do sada pokazao puno poverenje, a svi ostali su tu iz čistog interesa i kome kako odgovara. Nemojmo da pričamo, DSS je pre neki dan blokirao govornicu, Nova Srbija predlaže gradnju stadiona! Pa da imamo dva stadiona, a niko ne vodi računa o održavanju, o tome ko će da posećuje te stadione. O „Niškoj priči“ sam već rekao da sama ni jedan posto cenzusa ne bi prešli. Smatram da Niš ima vrlo jak Gradski odbor Srpske napredne stranke. Niš je dao mnogo više glasova za predsednika Nikolića kada je trebalo, pa se zato ja ljutim na moje u Beogradu kada su u pitanju niške teme – rekao je Slavković.

On je prokomentarisao i nedavno okupljanje opozicije:

-Ako oni (opozicija) priča da smo četiri godine loše radili, trebali su da se objedine pre tri godine. Jedna stvar je tu uočljiva, a to je da ako idu posebno na izbore, niko od njih neće da pređe cenzus. I to je njihovo legitimno pravo. Ja čak mislim da svaka vlast treba da ima dobru opoziciju i pošto niška vlast nije imala to, ja sam se javljao da budem oponent po nekim pitanjima. Nekada sam to i svesno radio da bi se malo probudili jer vlast s takvom opozicijom može da se „uspava“ – rekao je Slavković o nedavnoj vesti „Građanina“ da je vlast počela sastanke na kojima se razmatra zajednički izlazak na izbore.

M.S.

2 Comments

  1. Vaša vlast je velika NULA. Svi pametni i učeni pobegoše iz ove rupe. Lako će ti biti da vladaš polupismenima i siromašnima. Sram te bilo. Grad je prljav, zaostao, siromašan…Da se razumemo ni vaši predhodnici , medju kojima si bio i ti nekad nisu bili mnogo bolji.

  2. Ne znam ko ima vlast i ne zanima me. Znam da je grad mesecima u mraku jer ste nesposobni sijalice da zamenite, mogu tek da zamislim koliko ste sposobni za nesto drugo. Da li su ljudi toliko zatucani, kako mozete da glasate ove njuske? Pa samo ih pogledajte!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *