Sletela četiri vozila zbog poledice u roku od 15 minuta

Prava je sreća što jutros oko 7,45 sati pri sletanju četiri vozila s kolovoza na deonici puta kod Novog groblja prema Malošištu nije bilo teže povređenih. Sve se dogodilo u nekih petnaestak minuta zbog poledice koja je noćas i jutros zadala velike probleme vozačima. Kako nam javljaju čitaoci dva vozila su se “okrenula” na krov”.

policija

U policiji nam potvrđuju da je iz ove četiri posebne saobraćajne nesreće jedno lice prevezeno kolima Hitne pomoći u Klinički centar radi ispitivanja zdravstvenog stanja posle udesa.

– Prvo je sleteo Jugo gde je zabeležena materijalna šteta. Posle 200 metara kontrolu nad vozilom je zgubio vozač “Ford Fijeste” koji je zadobio lake telesne povrede. Nakon toga sleteo je Fijat punto gde je vozač povređen i odvezen u Klinički centar. Poslednji na toj deonici je bio Sitroen, vlasotinačkih registracija, gde nije bilo povređenih, a ni materijalne štete – saopštila je policija.

– Mi smo zbrinuli jednog mladića, vozača automobila koji je sleteo s puta nedaleko od niškog Novog groblja. On je prebačen u niški Klinički centar radi dijagnostike i pružanja pomoći – saopštio je Dušan Gostović, portparol niške Hitne pomoći.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *