SNS: Naprednjaci kažu da ne idu u dve kolone na izbore

Srpska napredna stranka saopštila je da nije istina da ova stranka ide u dve kolone. Oni kažu da SNS nikada nije bio jedinstveniji.

SNS-omladina
Ovi izbori nisu borba za još jednu fotelju i apanažu, kako ih neki vide, koji misle da mogu podržavati Aleksandra Vučića na republičkom nivou a biti protiv njega u Nišu. Došao je trenutak koji je prekretnica u životu Srbije i Niša, kada će građani odlučiti u kakvoj zemlji žele da žive. SNS Niš poručuje da samo ujedinjeni možemo nastaviti reforme koje smo započeli i borbu za moderni, uređeni ekonomski jaki Niš u kojem se građani neće plašiti za egzistenciju već će živeti normalnim životom. Kao što smo Niš spasili verovatnog bankrotstva, zaustavili propadanje, počeli vraćanje dugova radnicima iz preduzeća koja su propala pod prethodnom vlašću, doveli strane investitore zahvaljujući Vladi Republike Srbije i premijeru Vučiću, tako ćemo, ukoliko nam građani ukažu poverenje, nastaviti snažno da se borimo za napredak svakog građanina Niša, saopštavaju iz ove stranke.

Niš zaslužuje, ali i mora ponovo da bude centar i generator razvoja ovog dela naše zemlje i Vlada Srbije će znatno pomoći gradu za izlazak iz krize. Usvojili smo strateške pravce i plan prioritetnih zadataka od kojih su najznačajniji dovođenje investitora, otvaranje novih radnih mesta ali i rešavanje problema nekadašnjih velikih privrednih sistema, saopštavaju iz ove stranke.

ghradjanin.rs

2 Comments

  1. haha ko je spasio Nis od bankrotstva. samo su ga doveli do kraja. Treba da se rasipaju ne u 2 nego u 6 kolona i da se vidi koga od njih stvarno narod trazi. Svidja mi se ideja da General izadje samostalno na izbore, on je dobar covek i inteligentan, mozda ovaj neopredeljen narod stvarno u njemu vidi novog lidera. Generala za sada imas moju podrsku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *