Stand Up show Nikole Đurička

Nikola Đuričko, poznati glumac, producent i voditelj nastupiće pred niškom publikom u Domu Vojske, 16. februara 2019. godine  u 20h, sa svojim autobiografskim stand – up  show-om, pod nazivom „Sve ono što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate“.

Nikola će tom prilikom na komičan način predstaviti detalje iz svog života i glumačke karijere, koje javnost nije znala. Jedno od mogućih pitanja, na koje će publika svakako dobiti odgovor je: Kako je izgubio 40 klinaca? Zašto je nosio helanke? Zašto je pao balet? Kako je postao princ klozeta?

Za samo jednu pozorišnu sezonu show je odigran više od 80 puta, u zemlji, regionu i svetu. Nikola o svojoj ideji kaže:

Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj Stand – Up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak – kaže on.

Nikola će nastupiti pred Nišlijama, 16. februara u Domu Vojske. Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na blagajni Doma Vojske, a moguće je rezervisati ih na 062321204. Cena ulaznice je 700din.

Promo tekst

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *