Sve spremno za nastup Partibrejkersa u Nišu

Legendarni rock sastav PARTIBREJKERS će na predstojećem niškom koncertu koji će biti održan u subotu, 19.septembra u Dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom u 21h, odsvirati set najvećih hitova iz bogatog opusa svoje duge i plodne karijere koja traje bez prekida čitave 33 godine, a premijerno će predstaviti i nekoliko novih pesama sa albuma „Sirotinjsko cartstvo“, čiji se izlazak uskoro očekuje.

partibrejkersi
Partibrejkersi

Naime, kako smo nedavno pouzdano saznali iz baze benda, novi album „Sirotinjsko cartstvo“ će konačno i zvanično biti objavljen krajem septembra za nezavisnu izdavačku kuću „Odličan Hrčak“ iz Beograda, tako da će niški koncert „Brejkersa“ faktički predstavljati koncertnu premijeru novog albuma koji se već duže vreme sa nestrpljenjem očekuje u čitavom regionu!

Takođe valja napomenuti da drugi aktivan bend ŠKRTICE (sačinjen od poznatih članova sastava Jarboli, Veliki Prezir, Prtibrejkers, itd.), čiji je frontmen Zoran Kostić Cane – za koji dan ulazi u studio „O“ našeg renomiranog snimatelja i producenta Olivera Jovanovića, tako da u narednom periodu možemo očekivati i realizaciju autorskog rada Caneta i Škrtica na nosačima zvuka (CD, Vinil, itd.), što po mnogima treba da predstavi na pravi način još jedno adekvatno osveženje na ovdašnjoj pomalo uspavanoj rokenrol sceni.

Povodom predstojećeg koncerta grupe Partibrejkers u Nišu, frontmen benda Zoran Kostić Cane obratio se nedavno vernoj publici na oficijelnoj Facebook stranici benda sledećim rečima:

„Dolazimo u Niš 19.septembra u punom sastavu. Željni smo svirke! U Nišu je uvek dobra atmosfera, harmonija, ljubav, neki prirodan sklad… Od svojih pesama napravićemo neki drugi svet, bolji nego ovaj u kom si ti sad! Dobrodošao si!“ – kaže Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara do subote, 19.septembra do 14:00h na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na ulazu u Dvorište Univerziteta, neposredno pred početak koncerta od 19:00h , karte će koštati 1.000 dinara! U slučaju nestabilnog vremena, bina će biti pokrivena po festivalskim standardima, tako da neće biti otkazivanja koncerta!
Veroljub Radojković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *