Svrljižani traže ostavku predsednice opštine

Svrljižani su na drugom protestu ,,Za spas Svrljiga,, održanom u subotu naveče zatražili ostvaku predsednice opštine, Jelene Trifunović.

arhivska fotografija

Predsednicu opšine Svrljig smatramo najodgovornijom za ovako tešku ekonomsku situaciju u koju nas je sa svojim saradnicima dovela svojim nestručnim radom. U ime pokreta ,,Za spas Svrljiga,, zatražili smo njenu momentalnu i neopozivu ostavku. Umesto ostavke ona mi je ponudila funkciju u optšini što sam ja odbio a ona je odbila da podese ostavku, istakao je inicijator protesta Bratsilav Mitić, zanatlija-vlasnik staklorezačke radnje u Svrljigu.

Na drugom pritestu u gradskom parku u Svrljigu, okupilo se oko 300 žitelja ove varoši.

S.I.

2 Comments

  1. SVRLIZANI SAM NAPRED!!! AKO MOZETE DA RANITE 50000000.LJUDI OKO SEBE , IMATE PRAVA I DA BRANITE, VASU KRVAVU MUKU!!! NISTA NIJE ZA BADAVA.VESNA JOV AMOVIC BATILDA!!!

  2. JA BIH SVE OVE IZ POSTE ,PTTSLUZBENIKE I UOPSTEW OSOBLJE, OTERALA, NA SESTOMESECNUI POLJOPRIVREDU!!!SITO ONI PRDE.A, ko MNOGO PRDI moze da seUNEREDI!! NEZNAJU ,TE DRUSTVENE GNJIDE, TI KRLJESCICI, STA ,ZANACI MUKA , GLAD , JAD, NEZNAJU ,SVI ONI,KAD SE“BELE ZUBI“ I STAVLJA RUKA POD POJAS/KAO 1991,1993,1999.!!!,SVE BI JA TO NAJURILA , U NJIVE I VINOGRADE, POD ISPOLICU!!!! POD MORALNOM I KRIVICNOM ODGOVORNOSCU!!! VESNA JOVANOVIC BATILDA
    STO BI MOJA POKOJNA MAJKA ,REKLA/VIDLE SE VILE U CEM NISU BILE!!! BRE BRE BRE!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *