U prodaji ulaznice za niški koncert grupe Dža ili Bu

Kultni beogradski punk-rock bend sa Vračara, Dža ili Bu, nastupiće u Nišu posle nešto više od godinu dana. Koncert će biti održan u petak, 27. aprila od 22 sata u klubu Feedback. Dža ili bu se vraća u grad na Nišavi posle sjajnog i rasprodatog prošlogodišnjeg koncerta u Feedbacku, koji je bend tada ocenio kao jedan od najboljih na dvogodišnjoj turneji koja je obuhvatila pedesetak gradova.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta će koštati 500 dinara.

Pred niški koncert, pevač i frontmen benda, Nebojša Simeunović Sabljar je poručio:

Dža ili Bu će ove godine ponovo nastupiti u Nišu. Dugi niz godina gravitiramo ka jugu Srbije gde održavamo i najveći broj koncerata. Prošlogodišnji koncert koji je održan u Nišu a povodom 30 godina benda bio je jedan od najboljih na turneji koja je obuhvatila pedesetak gradova.

Hvala Nišlijama na podršci i predivnoj atmosferi koju su nam tad priredili. Ovom prilikom ih pozivamo da ovaj doživljaj ponovimo 27. aprila u klubu Feedback.”

Dža ili bu su jedan od koncertno najaktivnijih bendova na našim prostorima. U poslednjih pet godina svirali su više od 250 koncerata širom regiona, a tokom dosadašnje karijere održali su ih više od 700.

Bend su prvog maja 1987. godine osnovali: Nebojša Simeunović Sabljar (ritam gitara), Stojan Radičević (vokal, gitara), Duško Milojević (bas) i Dejan Milojević – Kid (bubnjevi). Iza sebe imaju sedam studijskih albuma.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *