Vlasnik menjačnice pretučen i opljačkan uz pretnju plastičnim pištoljem

Vlasnik menjačnice D. Ž.(50) iz Aleksinca 4. avgusta oko 14,30 napadnut je na stepeništu svoje zgrade gde mu je razbojnik posle nekoliko udaraca u glavu oteo torbicu s novcem i pobegao. On je bio na medicinskim pregledima i sada je dobro iako mu je posle napada tekla krv iz ušiju i sumnjalo se na komplikovanije povrede.

Bilo je borbe na stepeništu zgrade

To nije prvi put da je Dragan na meti lopova. Pretprošle godine je takođe bio opljačkan kada ga je lopov presreo i oduzeo par hiljada evra.

On nije hteo da komunicira s novinarima, a njegovi najbliži su kazali samo da je posle pregleda dobro.

Nesumnjivo da je razbojnik odlično znao koga napada jer svi podaci ukazuju na to. Njegov partner u poslu je dan ranije otišao na letovanje, a poznato je da je porodičan čovek koji je posle posla otišao kući. Pre toga je kupio dve flaše Koka Kole koje su bile na licu mesta posle pljačke.

Na mestu napada se vidi da je bilo borbe po kapima krvi koje su se nalazile na stepeništu. Nepoznati razbojnik mu je oteo torbicu tako što je prvo u njega uperio pištolj, a kada mu Dragan nije dao torbicu, nasilnik je krenuo na njega i počeo da ga udara pištoljem za koji će se ispostaviti da je lažan odnosno plastičan.

To se sve odigralo u jednoj minuti. Začuli smo komešanje i udarce o limeno sanduče za struju. Dok smo izašli na hodnik, razbojnik se sa torbicom već dao u beg – priča nam komšijka Danica I. iz zgrade u centru Aleksinca.

Forenzičari su uzeli polomljeni plastični pištolj ne bi li otkrili počinioca.

Policija je potvrdila ovo razbojništvo.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *