Wizz Air: Privremeni prekidi letova iz Niša do Beča i Dortmunda

Prvi niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air, koji je uspostavio redovan saobraćaj sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“, u okviru svoje mreže linija u narednoj letnjoj sezoni privremeno će obustaviti letove do Beča i Dortmunda, potvrđuju sa aerodroma. Razlog redukcije kako kažu ne odnosi se samo na niški aerodrom nego i na čitavu njihovu mrežu.

Umesto 13 kao što je bilo do sada, na niškom aerodromu kompanija Wizz Air uspostavljaće tek 7 nedeljnih letova, 6 manje nego prošle godine.

„Razlog redukcije koji se ne odnosi samo na naš aerodrom nego i na čitavu njihovu mrežu, kako su nam preneli, leži u činjenici da se ova avio-kompanija susreće sa poteškoćama u radu zbog problema sa vanrednim servisima i pregledima motora Pratt & Whitney.“ – saopštavaju sa aerodroma.

Oni se nadaju će se situacija što pre stabilizovati i da će kompanija Wizz Air nastaviti da i u narednom periodu svojim putnicima obezbedi raznovrsan broj destinacija.

„Putnicima će u ponudi biti ukupno sedam nedeljnih letova Wizz Air-a ka Bazelu i Memingenu. Svi putnici koji žele da iz Niša lete do Beča mogu to i dalje da čine preko avio-kompanije Ryanair.“ – dodaju u saopštenju.

Sa aerodroma podsećaju putnike da svoja prava u vezi otkazanih letova mogu da ostvare putem zvaničnog sajta ili kol-centra avio-kompanije Wizz Air.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *