Za razgovor sa gradonačelnikom Bulatovićem se već javilo 85 Nišlija

Zamenik gradonačelnika Niša, Dragoslav Pavlović najavio je sinoć da će gradonačelnik Niša Darko Bulatović, većnici, ali i direktori javnih preduzeća uskoro početi da primaju građane koji bi u ličnom kontaktu izneli svoj problem, a kako bi ga zajednički rešili.

Bivši-radnici-i-Bulatović

Na spisku sam video 85 građana koji su se već našli na listi i oni će biti primljeni kod gradonačelnika ili nekog od većnika prvom prilikom. Gradonačelnik je do četvrtka zauzet pa ćemo videti da to bzde najskoriji termin. Na sednici gde smo govorili o uštedama, rečeno je da će i direktori javnih preduzeća primati građane koji imaju neki problem, a da to neće ići preko Gradske kuće. Direktorica Objedinjene naplate je već istakla natpis kada je planiran prijem građana u ovom javnom preduzeću – rekao je na Niškoj televiziji Pavlović u emisiji „Pod lupom“, autora Nebojše Veličkovića.

On je naveo primer, da ako Nišlija ima, na primer, problem sa „Naisusom“, potrebno je da uzakaže termin za razgovor sa direktorima tog preduzeća, a ne da „to ide preko Bulatovića“ što bi bio „duži put“ ka rešavanju problema.

Svako od direktora je dužan da primi građanina Niša sa problemom. I molim ljude koji se jave za neki prijem, a ne budu pozvani na razgovor da to jave gradonačelniku. Spisak građana koji su se javili da su zainteresovani za razgovor je jedinstven, a zavisno od problema, s njima će pričati onaj ko je nadležan za odrđenu oblast. Postoji osoba koja je zadužena za spisak ljudi koji se prijavljuje za razgovor u prizemlju Gradske kuće – dodao je Pavlović.

M.S.

4 Comments

  1. Zelela bih da zakazem razgovor sa gradonacelnikom Nisa.Mama sam dva studenta,podstanar vec 17 godina,bez posla.Dosla sa Kosova i Metohije.Nikad nikome nisam trazila pomoc.Ne primam nista sa Kosova a radila na Kosovu.Moram da se obratim nekom jel mi je pomoc neophodna u ovom trenutku.Unapred zahvalna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *