Zagrevanje za Arsenal Festival u Nišu!

U okviru grupnih promo koncerata „Arsenal Fest karavana“ koji će promovisati jedan od najznačajnijih rock festivala u Srbiji „Arsenal Fest 05“ koji se održava od 25 do 27.juna u Kragujevcu, nakon Beograda i Užica, u Nišu će u subotu, 6.juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina) od 20h nastupiti bendovi koji su svirali ili će svirati na ovom prestižnom kragujevačkom festivalu: PROCES (Niš), BABE (Beograd) i BRKOVI (Zagreb).

Brkovi-promo

Svi naši nastupi u Srbiji su za nas bili nezaboravni i uvijek smo se osjećali kao kod kuće. Želja nam je svirati što više, a početkom sljedeće godine planiramo i novi album. Već smo počeli uvježbavati nove pjesme!, poručuje frontmen Brkova Šemso.

Babe u Bašti! Ali i u Dvorištu Banovine! Posle toliko godina, jedva čekamo da pozdravimo vrelu južnjačku publiku u Nišu! Dođite da se provedemo zajedno!, poručuje njihov vođa Žika Milenković.

Svojevrstan fenomen ovog muzičkog dešavanja je da Brkovi na opšte zadovoljstvo evidentne baze fanova na jugu Srbije prvi put nastupaju u Nišu, da su Babe poslednji put nasupali ovde pre nekih 15 ili više godina, a da će lokalni, već etablirani bend Proces svojim poletnim ska ritmovima svakako dobro “zagrejati” publiku u svom prepoznatljivom maniru.

Za niški “Arsenal Fest Warm Up” – koncert Procesa, Baba i Brkova u Dvorištu Banovine cena ulaznice je 600 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta 6. juna iznosiće 800 dinara.

Karte u pretprodaji: Vintage shop, Music House, Energy music shop i sva prodajna mesta u mreži Eventim-a: knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, knjižara Delfi – Voždova 4, Lasta Niš – Aleksandra Nenadovića 8, Big Star – Cara Dušana 65, Travego – Cara Dušana 37, Exclusive change – Obrenovićeva 42 – TPC Forum, Fun travel – Obrenovićeva bb – PC Gorča i OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb i Bulevar 12.februara bb).

Veroljub Vecko Radojković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *