Žarko Đorđević izlazi na izbore sa grupom građana „Za spasenje Grada Niša“

Žarko Đorđević, nekadašnji član Srpske napredmne stranke koji je javno izlagao nezadovoljstvo rukovodstvom stranke izaći će na predstojeće izbore kao Grupa Građana pod nazivom „Za spasenje grada Niša – Žarko Đorđević“.

Žarko Đorđević
Žarko Đorđević

Tim povodom on je objavio proglas koji prezentujemo u celini:

Poštovani građani sa teritorije grada Niša, želim da vam saopštim da svoju dosadašnju političku aktivnost, kako u stranci u kojoj sam bio, a iz koje sam isključen zbog svojih naprednih ideja, i načina pristupa rešavanju aktuelnih problema svih građana , kako onih koji žive u gradu, tako i onih koji žive u seoskim sredinama. Zbog takvog mog ponašanja sam i isključen iz redova SNS – a. Kako se radi uglavnom o lokalnim problemima, za koje sam predlagao odgovarajuća rešenja, a što je nakon mojih nastupa odobravala većina naših sugrađana. Međutim, time sam direktno ugrozio lokalnu vlast, naročito one iz SNS-a koji su bili protiv mene i direktno doprineli mom isključenju iz stranke. Ističem da se nisu rukovodili interesima građana Niša, več svojim ličnim interesima, kako bi sačuvali stečene privilegije i moć, a na račun građana Niša. O brojnim nezakonitim radnjama u svim sferama društva sam na različite načine, koji su mi bili dostupni ukazivao i obaveštavao javnost o tome, a od lica koja sam prozvao niko nije javno demantovao ono što sam javno izneo protiv njih. Pošto su u međuvremenu raspisani lokalni izbori, između ostalih i za Skupštinu Grada Niša, odlučio sam da na iste učestvujem iz razloga da zajedno sa građanima Niša pokušam da promenim dosadašnju ustaljenu praksu lošeg odnosa vlasti prema građanima, u pogledu ostavarivanja njihovih interesa. Iz tog razloga odlučio sam da osnujem Grupu građana sa kojom ću izaći na predstojeće lokalne izbore za odbornike za Skupštinu Grada Niša. Zahvaljujem se svima koji su mu dali podršku na bilo koji način i pozivam sve građane da uzmu aktivno učešće u prikupljanju potpisa za kandidate za odbornike Skupštine Grada Niša, za moju izbornu listu.

Grupa-građana-Žarko-Đorđević
Sporazum o formiranju GG

U tom cilju dana 11.03.2016. godine osnovao sam Grupu građana „Za Spasanje Grada Niša-Žarko Đorđević“ koja će učestvovati na ovim izborima.

gradjanin.rs

15 Comments

  1. Koliko ste jadni vi sendvic botovi, pa pisete nekoliko dana posle izlaska teksta, kada racunate da se vise necu vracati na teskt i komentare. Zalosno kako se u Nisu, pa i u Srbiji, u 21. veku dolazi do dorucka, tj do sendvica. Predlazem da pokazte taj papir gde pise to da sam neuracunjiv. Pozdravite sefa koji vam placa botovske sendvice.

 1. Izbacili ga iz SNS pa se sad pravi pametan i veliki demokrata, očigledno je da se samo sveti dojučerašnjim prijateljima i stranačkim kolegama, a ko jednom izda svoje najbliže prijatelje izdaće opet zato ti ne verujem.

  1. Tvoj komentar nema nikakve logike Rade, a prepustam tebi da pronadjem gde je kontradikcija. Mrsavo je to sto pises bas mrsavo i neutemeljeno na cinjenicama. Hvala ti sto si mi posvetio vreme, ali dva dana nakon objave ove vesti, racunas da se necu vratiti na nju i replicirati. Tuga jedna koliko ste pukli nakon mog iskljucena, narod vas prezire i tesko ce biti da se izborite za cenzus u Skupstini Grada.

  2. Moj komentar ima logike a slažem se u jednom sa tobom da su pukli i ja jedva čekam da im vidim svima leđa pa i vama što ste šurovali sa njima i u pravu si narod vas sve prezire, svi ste u politici zbog ličnog interesa a ne interesa građana.

  3. Rade moj licni interes je da tebi bude bolje i da se ne brukas da zivis od botovanja, i iznosenja neistina. Sve sto si rekao je kontra, ali je bitno da to narod zna, a na tvoje botovsko spinovanje ja mogu reci samo, tuzno. Tuzna slika Nisa sa toliko botova, a gotovo ni malo radnika. Nisi ni ti kriv, od necega mora da se zivi.

  4. Nisam želeo da ulazim u polemiku sa vama političarima jer mi se stvarno gadite u svim opcijama, a tvoja pomoć da meni bude bolje nije potrebna ja sam zadovoljan i uspešan u svojoj profesiji a najveća bruka su mi gradski vlastodršci a i ko su pretendenti na sledećim izborima. Dobronamerno ti kažem da na ovaj način ne možeš ni pridobiti nove sledbenike ako na svaku kritiku odgovaraš sa kontranapadom i pričom o botovima. Neću više komentarisati ništa jer sa vama političarima se ne može voditi normalna konverzacija već samo prepucavanje i napadi a to je ispod mog nivoa a tebi svu sreću želim.

  1. Sta fali mom pogledu ? Gledao sam sarmantnu voditeljku dok sam davao intervju. Jel to strucno misljenje ili botovsko dirigovano ? Uskoro necu imati vremena da vas pocastim odgovorima, dosta je posla oko pipreme za demokratske izbore u Nisu. Srdacan pozdrav

  2. JudgeDred, koliko ja znam piše se sa 2 d, što znači treba da ti izgleda ime „Judge Dredd“ pa se tu vidi da nisi neko ko obraća pažnju šta piše već pišeš samo da napišeš nešto protiv, verovatno po instrukciji. Sramota je koliko ima mladih ljudi koji se za veoma malo prodaju i idu protiv grada i građanstva a u korist nekih drugih koji nisu ni videli Niš. Podrška za Žarka jer je imao hrabrosti da istupi i da se suprotstavi mutnim radnjama u Nišu i što nastoji da to ispravi. Takvi nam trebaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *