Published On: subota, 18. januara 2014.

FK Radnički: Pronađite huligane!

radnicki grb01Fudbalski klub Radnički iz Niša najoštrije osuđuje lomljenje i šaranje tabli na kojima su bili ispisani najvažniji događaji iz istorije kluba, a koje je Radnički uz sadnice dobio od navijača.

Ispred zapadne tribine “Čair” nepoznati počinioci su između 16. i 17. januara oštetili 7 od 9 tabli i sa njih su povađeni šrafovi, a na jednoj je plavim sprejem bilo ispisano “NCZ”.

U Radničkom ne žele nikoga da prozivaju jer je na niškoj policiji, kojoj je slučaj prijavljen, da pronađe i kazni počinioce.

Nikome u Fudbalskom klubu iz Niša i ljudima bliskim klubu nije jasno kome su i zašto smetale table na kojima je ispisan deo istorije ovog grada. Table i sadnice su bili poklon navijačke grupe koja je želela povodom 90. rođendana kluba da pokloni nešto što je trebalo da ostane za sve generacije i da pokazuje dugu i bogatu tradiciju “Reala sa Nišave”.

Na tablama su bili ispisani najvažniji događaji tokom 9 decenija koliko Radnički postoji, a table su bile ispred sadnica koje je klub dobio u okviru akcije “9 sadnica za 9 decenija”.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>